Noi probleme pe un mare aeroport din Europa! Zborurile au fost anulate din cauza zăpezii

Noi probleme pe aeroporturile din Europa! De data aceasta, undeva în jur de150 de zboruri au fost anulate pe Aeroportul Amsterdam Schiphol, din cauza ninsorilor! Sâmbătă, 2 decembrie, fix de același tip de problemă s-au lovit și românii care circulau cu avionul din Munchen, Germania.

Zboruri anulate la Amsterdam / foto: schiphol.nl
Zboruri anulate la Amsterdam / foto: schiphol.nl

Se pare că anunțul a fost făcut chiar pe site-ul oficial al aeroportului olandez, unde este precizat că atât sosirile, cât și plecările, sunt date peste cap din cauza problemelor cauzate de vremea rea. După ce mai mulți români au rămas blocați ieri pe aeroportul din Munchen, acum vremea proastă provoacă probleme și în Țările de Jos, pe Aeroportul Amsterdam Schiphol!

Potrivit informațiilor oferite de către cei de la adevarul.ro, KLM, o companie aeriană olandeză care este și principalul utilizator al acestui aeroport, a declarat că a fost nevoită să anuleze nu mai puțin de 65 de zboruri europene care fuseseră programate pentru această după-amiază, cât și seară.

Zborurile de pe aeroportul din Munchen au fost reluate

Operațiunile de zbor au fost reluate chiar în cursul zilei de astăzi (3 decembrie), la ora locală 06:00. Și în Germania, motivul pentru care avioanele au fost obligate să rămână la sol a fost vremea proastă. Ninsorile au fost mult prea severe pentru ca piloții să poată decola, iar întârzierile au afectat și mai mulți români care se aflau pe aeroportul din Bavaria.

Chiar dacă zborurile au fost reluate, încă se mai așteaptă să fie aplicate unele restricții, iar pasagerii sunt sfătuiți să verifice constant statutul zborului lor, înainte de a ajunge pe aeroport. Din păcate, ninsorile au făcut probleme în mai multe regiuni de-a lungul sudului Germaniei, iar până și traficul feroviar a fost afectat de vremea proastă.

Potrivit prognozelor meteo, se așteaptă ca începând cu ziua de luni (4 decembrie), ninsorile din Germania să înceapă să se transforme tot mai mult în ploi. Iar, în privința temperaturilor, se pare că există zone restrânse din Germania unde temperaturile ajung și la -15 grade Celsius.

image
image
image
image
image
image
calculator 1680905 1280 jpg
casa pereti bere jpg
copac jpg
camera hotel png
sala de clasa jpeg
image png
man 4134645 1280 jpg
 Carmen Brumă (46 de ani) este profesoară atunci când vine vorba de fitness și alimentație sănătoasă
image
actualitate.net
image
actualitate.net