O profesoară riscă să stea 50 de ani în spatele gratiilor. Tânăra s-a strecurat în dormitorul elevului ei de 14 ani ca să întrețină relații sexuale

Ultima actualizare:

Un nou caz incredibil a lăsat fără cuvinte Statele Unite ale Americii! O profesoară în vârstă de numai 26 de ani riscă acum să petreacă următorii 50 de ani în spatele gratiilor, după ce a recunoscut o faptă șocantă! Se pare că s-a strecurat în dormitorul unuia dintre elevii ei, în vârstă de numai 14 ani, pentru a întreține relații sexuale.

Megan Jordan riscă să stea 50 de ani la închisoare / foto: Henrico PD
Megan Jordan riscă să stea 50 de ani la închisoare / foto: Henrico PD

Potrivit informațiilor oferite de către cei de la observatornews.ro, se pare că numele profesoarei este Megan Jordan. Înainte de a se afla despre fapta sa, tânăra în vârstă de numai 26 de ani preda la Școala gimnazială Hungary Creek, din statul Virginia. După ce a fost acuzată de către autoritățile americane că ar fi întreținut relații sexuale cu unul dintre elevii ei, aceasta și-a recunoscut fapta și deja a și pledat vinovată de acuzațiile aduse.

Se pare că în anul școlar 2022 – 2023, Megan Jordan s-ar fi strecurat în repetate rânduri în dormitorul adolescentului de numai 14 ani, pentru a întreține relații sexuale cu acesta. Mai mult decât atât, autoritățile au găsit și ADN-ul fostei profesoare pe lenjeria de pat.

Fosta profesoară riscă să petreacă urmatării 50 de ani în spatele gratiilor

Mai mult decât atât, se pare că legătura dintre cei doi ar fi fost chiar remarcată de către ceilalți colegi ai adolescentului, care au început să suspecteze că relația lor nu este doar de natura profesor – elev. Aceștia au mărturisit că se putea simți o „tensiune ciudată” în sala de clasă.

„Ea era profesoara mea, știam că ceva nu e în regulă cu ea și cu elevul. Am observat flirturi subtile și tachinări”, a spus unul dintre elevi, potrivit sursei citate.

Acum, nu doar cariera fostei profesoare este complet distrusă din cauza faptei pe care a comis-o, ci și restul vieții ei. Megan Jordan urmează să apară în fața judecătorilor pe data de 20 mai, pentru a-și primi sentința. Se pare că femeia riscă să petreacă următorii 50 de ani în spatele gratiilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
miel pixabay jpg
man at supermarket jpg
Kate Middleton si Printesa Charlotte jpg
primarul orasului vascau din bihor florin porge nu va mai putea candida pentru un nou mandat jpeg
urs freepik jpg
Locul din orașul Slănic, Prahova, unde s-a stabilit un perimetru de siguranță în urma surpării unei străzi. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
focsa si sotia jpg
protest fabrica Ludus jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net