Panică în timpul unui zbor de la Doha la Dublin! Avionul a fost lovit de turbulențe puternice și 12 persoane au fost rănite

Panică într-un avion Qatar Airways! În timp ce efectua un zbor de la Doha către Dublin, aeronava a intrat într-o zonă cu turbulențe puternice. Din păcate, nu mai puțin de 12 persoane au fost rănite, iar avionul a fost așteptat pe aeroport cu echipaje de urgență.

Avionul a aterizat în siguranță / foto: Pexels
Avionul a aterizat în siguranță / foto: Pexels

Un incident înspăimântător a avut loc la bordul unui avion ce aparține companiei Qatar Airways. În timp ce efectua un zbor de la Doha către capitala Irlandei, Dublin, aeronava a trecut printr-o zonă cu turbulențe puternice, iar nu mai puțin de 12 persoane au fost rănite.

În cele din urmă, avionul a aterizat la Dublin în jurul orei locale 13:00, iar pe aeroport a fost așteptat de echipaje de urgență. Mai mult decât atât, atât poliția aeroportului, cât și departamentul de pompieri și salvare, au așteptat aeronava să aterizeze în siguranță.

Avionul a intrat într-o zonă cu turbulențe puternice

Într-un comunicat publicat de aeroportul din Dublin este menționat faptul că în timpul zborului Qatar Airways QR107, nu mai puțin de 6 pasageri, cât și 6 membrii ai echipajului, au fost răniți din cauza turbulențelor prin care  trecut aeronava. De asemenea, în comunicat mai este menționat și faptul că aeronava a întâmpinat dificultățile în timp ce survola deasupra Turciei.

Din fericire, avionul a reușit să aterizeze în siguranță la Dublin, iar Qatar Airways a anunțat că „un număr mic de pasageri și membrii ai echipajului au suferit răni minore în timpul zborului și primesc acum îngrijiri medicale”, potrivit CNN. De asemenea, compania a anunțat că siguranța pasagerilor și a echipajului este prioritară, iar situația este acum investigată intern.

Din păcate, problema întâmpinată de zborul QE107 nu este singura de acest gen, petrecută recent. Cu numai câteva zile în urmă, nu mai puțin de 104 pasageri au fost răniți, iar un altul chiar și-a pierdut viața, atunci când un zbor Singapore Airlines a fost lovit de turbulențe puternice. De această dată, avionul Qatar Airways a reușit să aterizeze în siguranță în Dublin.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cornel dinu
image
image
image
image
image
image
mucegai baie jpg
Calendar 30 decembrie: 1947   Regele Mihai a fost forțat să abdice printr o lovitură de stat comunistă jpeg
image png
Motivele care explică duritatea războinicilor spartani jpeg
gradina freepik jpg
image png
delta dunarii foto AMDTDD jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net