Regina Elisabeta a II-a, într-o formă de zile mari

Ultima actualizare:

Regina Elisabeta a II-a se simte din ce în ce mai bine. În ultima perioadă, britanicii și nu numai erau îngrijorați de faptul că starea de sănătate a suveranei nu este dintre cele mai bune, însă ea a demonstrat că și-a revenit din pasa proastă! Regina a participat marți, 17 mai, la inaugurarea unui peron și a strălucit la propriu, și la figurat. 

Regina Elisabeta a II-a a strălucit Sursă foto: Profimedia
Regina Elisabeta a II-a a strălucit Sursă foto: Profimedia

Regina de 96 de ani, care acum desfășoară rar angajamente publice în afara reședinței sale regale și folosește un baston pentru a se deplasa, a participat la inaugurarea unui nou peron în Paddington. 

Citește și: Regina Elisabeta a II-a, apariție surpriză la un eveniment din cadrul Jubileului de Platină 

Îmbrăcată într-o vestimentație de un galben strălucitor, Regina Elisabeta a II- a sosit la ora 11.32, pășind cu grijă din liftul transparent, în timp ce ținea un baston și zâmbind călduros celor prezenți în stație. 

Dezvăluind o placă pe care scria că a „deschis oficial” linia Elizabeth, monarhul a petrecut 10 minute în gară înainte de a urca într-un lift, escortată de fiul ei, contele Edward. 

Regina Elisabeta a II-a, vizită surpriză pentru inaugurarea unui nou peron 

Prezența ei nu a fost anunțată public în prealabil, Regina Elisabeta a II-a confruntându-se cu probleme de mobilitate în ultima perioadă de timp, însă organizatorilor li s-a spus că există posibilitatea ca ea să poată participa. Nu mică le-a fost surprinderea când au observat că suverana a sosit în stație nu oricum, ci într-o dispoziție de zile mari și având un tonus excelent!

În urma vizitei Reginei, Boris Johnson le-a spus invitaților: „Suntem cu toții incredibil de emoționați și recunoscători Majestății Sale pentru că a venit să deschidă astăzi linia Elizabeth. A fost fantastic să o vedem". 

Evenimentul de astăzi este primul al Reginei în afara zonei Windsor, de când a participat la slujba comemorativă a Ducelui de Edinburgh la Westminster Abbey, în urmă cu șapte săptămâni.

Vezi și: Regina Elisabeta a II-a, anunț de ultimă oră

În luna iunie, Regina Elisabeta a II-a sărbătorește 70 de ani de la urcarea pe tronul Marii Britanii, iar o multitudine de evenimente culturale vor avea loc pe întregul teritoriul al țării. Rămâne de văzut dacă Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle vor participa, ținând cont că au decis, în urmă cu trei ani, să părăsească Casa Regală a Marii Britanii și să se retragă în California, Statele Unite ale Americii.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 24 februarie capul sfantului ioan botezatorul icoana de  sorin vintzeanu jpeg
pizza politie pixabay jpg
Dorin Cioaba regele romilor FOTO www turnulsfatului ro jpeg
durere cap ochi jpg
extrageri loto
4 front 1 jpg
turnul eiffel shutterstock 1391056664 jpg
front marte 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net