Un român și-a aruncat în aer apartamentul în încercarea de a se sinucide! Se afla în arest la domiciliu

Autoritățile din Italia au intrat în alertă după ce un român care se afla în arest la domiciliu a încercat să se sinucidă aruncându-și în aer apartamentul! Din fericire, se pare că nu au existat victime în urma incidentului, însă bărbatul a suferit arsuri grave pe tot corpul. La acest moment, medicii din Italia sunt rezervați în privința șanselor de supraviețuire pe care le are.

Bărbatul și-a aruncat în aer apartamentul
Bărbatul și-a aruncat în aer apartamentul

Românul în vârstă de 54 de ani se afla în arest la domiciliu atunci când a încercat să se sinucidă și și-a aruncat în aer întreg apartamentul. Se pare că acest incident șocant s-a produs în cursul dimineții zilei de joi.

Atunci, explozia a zguduit centrul orașului Sant’Agnello, un oraș ce se află la aproximativ 25 de kilometri sud-est de Napoli. Apartamentul românului se afla într-o clădire situată la intrarea în via San Vito și se pare că ar fi fost distrus în urma deflagrației.

Românul în vârstă de 54 de ani ar fi locuit în acest apartament cu chirie, iar la momentul exploziei se afla în arest la domiciliu. Anchetatorii suspectează că bărbatul ar fi deschis în mod intenționat conducta de gaz, deoarece dorea să își ia viața. Însă, o scânteie, ori oricare altă sursă de căldură, a provocat explozia care a distrus nu doar apartamentul românului, ci și o parte din clădirea în care locuia.

Un român aflat în arest la domiciliu a încercat să se sinucidă

Din fericire, se pare că explozia nu a provocat victime. De asemenea, anchetatorii nu au menționat dacă românul ar fi intenționat de la început să își arunce apartamentul în aer, ori dacă dorea să se sinucidă inhalând gazul acumulat în casă. Pompierii au ajuns imediat la fața locului, iar după ce bărbatul de 54 de ani a fost scos de sub dărâmături, s-a constatat că a suferit arsuri grave.

Românul a fost dus de urgență la spitalul din Sorrento, de unde a fost trimis la Centrul de arsuri majore din Napoli. Din păcate, starea lui este foarte gravă, iar medicii sunt rezervați în privința șanselor sale de supraviețuire.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Tom Cruise și Nicole Kidman (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
inundatii debite apa jpg
WhatsApp Image 2024 10 05 at 19 57 30 jpeg
toamna unsplash jpeg
Street food in Thailanda (@Shutterstock) jpg
apocalipsa  foto   Shutterstock jpg
Kate Middleton tiara Foto Profimedia jpg
foto1 femeie bani shutterstock 310127312 jpg
fratii menendez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net