Când vin ninsorile în București! Urmează temperaturi sub pragul înghețului

După o perioadă în care temperaturile au fost deasupra valorilor obișnuite pentru această parte a anului, în sfârșit ne vom confrunta cu o răcire a vremii, destul de semnificativă! Se pare că în acest weekend, în Capitală se vor înregistra temperaturi sub pragul înghețului! Experții ANM ne spun când ne putem aștepta la primii fulgi de zăpadă în București!

Vin ninsorile în Capitală / foto: Shutterstock
Vin ninsorile în Capitală / foto: Shutterstock

După o perioadă îndelungată din toamnă în care temperaturile au fost deasupra valorilor obișnuite pentru această parte a anului, se pare că, în sfârșit, ne vom confrunta cu o răcire a vremii! Mai mult decât atât, potrivit informațiilor oferite de către cei de la observatornews.ro, se pare că răcirea va fi una destul de semnificativă!

Experții de la Administrația Națională de Meteorologie ne avertizează că, în acest weekend, în Capitală se vor înregistra temperaturi sub pragul înghețului, iar bucureștenii vor avea parte de primii fulgi de zăpadă din această iarnă chiar în weekend!

„Duminică putem regăsi ninsoare și lapoviță chiar și în sudul și de sud-estul țării, inclusiv în zona Capitalei ar putea să apară primii fulgi de zăpadă, dar având în vedere că solul este destul de cald și înainte de aceste precipitații solide vor fi mai ales ploi, probabilitatea să se depună strat de zăpadă și să avem probleme în zona Capitalei este destul de mică”, a declarat meteorologul ANM Oana Păduraru, potrivit sursei citate.

Ce se întâmplă cu vremea din România

În părțile montane ale țării deja ninge de câteva zile, iar drumarii din zone precum Gorj și Suceava ies pe traseu de oricâte ori este nevoie de ei. Acum, se pare că vremea proastă va ajunge și în Capitală, iar primăriile deja se pregătesc pentru sosirea ninsorilor. Se pare că 421 de utilaje sunt gata să intervină pe străzile Bucureștiului, pentru a curăța zăpada, iar 19.600 de tone de material antiderapant sunt deja pregătite, pentru această iarnă.

Desigur, sosirea ninsorilor a pus mulți șoferi din București pe fugă, pentru a monta anvelopele de iarnă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net