Caz șocant în Bacău! Un militar a luat înapoi bijuteriile oferite cadou fostei sale iubite. Femeia a murit a doua zi

Un caz incredibil a lăsat fără cuvinte autoritățile din țara noastră. Un militar din Bacău a primit o condamnare de patru ani de închisoare deoarece ar fi luat înapoi o mare parte din bijuteriile pe care le-a făcut cadou fostei iubite. Din păcate, după numai o zi, femeia, care era, de asemenea, cadru militar, a murit.

Bărbatul ar fi luatî napoi bijuteriile oferite cadou / foto: Freepik
Bărbatul ar fi luatî napoi bijuteriile oferite cadou / foto: Freepik

O situație neobișnuită, ce s-a finalizat într-un mod tragic, a lăsat fără cuvinte autoritățile din țara noastră. Magistraţii Tribunalului Militar au hotărât că acuzațiile de furt aduse bărbatului sunt întemeiate, iar din acest motiv, el a fost condamnat la 4 ani de închisoare. O poveste de dragoste se născuse între plutonier și colega sa, care a dus la divorțul bărbatului de soția sa de la acea vreme.

Însă, povestea de dragoste dintre cei doi nu a durat prea mult timp. Ei nu au rezistat decât trei luni împreună, între octombrie și decembrie 2020. Bărbatul ar fi declarat că, de-a lungul acestei relații, a făcut cadou femeii mai multe bijuterii din aur.

A luat înapoi bijuteriile făcute cadou

Se pare că după ce povestea de dragoste dintre cei doi a ajuns la final, bărbatul a cerut înapoi bijuteriile de aur dăruite drept cadou. Deja fosta sa parteneră nu a acceptat să îi dea bijuteriile, iar bărbatul a hotărât să le ia înapoi prin orice mijloace.

Astfel, după o anumită perioadă de timp, el a hotărât să intre pe ascuns în apartamentul fostei sale partenere, pentru a sustrage bijuteriile.

Bărbatul a fost condamnat la 4 ani de închisoare

În final, bărbatul a plecat din apartamentul fostei sale partenere cu nu mai puțin de trei inele, trei brățări, cât și două perechi de cercei. În total, aceste bijuterii ajungeau la o greutate de 17 grame.

Femeia și-a dat seama imediat că îi lipsesc bijuteriile, iar fostul ei partener a fost considerat suspect încă de la început. Mai mult decât atât, amprentele sale au fost descoperite pe cutia de bijuterii. Din păcate, femeia a decedat în ziua următoare furtului, din cauze independente. Acum, bărbatul trebuie să plătească fiului minor al acesteia valoarea a 17 grame de aur, adică 4.175 de lei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton, Prințul William, Profimedia (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
index webp
batrani jpg
scoli modulare jpeg 2 jpeg
andrea lo rosso pictura picasso il giorno jpg
everest noaptea jpg
viroza si gripa foto pexels jpg
shutterstock 2466647573 jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net