Cine este profesoara de 34 de ani care a murit în casa părinților. Era în vizită, de Crăciun

O profesoară de doar 34 de ani a murit în casa părinților, înainte de masa de Crăciun. Femeia a fost găsită fără suflare de tatăl său, în cadă. A fost deschis un dosar penal și se fac în continuare cercetări. 

Mădălina a murit la 34 de ani Foto: Facebook
Mădălina a murit la 34 de ani Foto: Facebook

Femeia s-a intoxicat cu monoxid de carbon 

Femeia, originară din localitatea Cetățeni, Muscel, a fost găsită moartă în cadă, intoxicată cu monoxid de carbon. Tânăra s-a dus să petreacă sărbătorile cu părinții în localitatea natală, însă după ce au mâncat împreună, a mers în baie pentru că își dorea foarte mult să stea în cadă, simțindu-se obosită.

Când părinții au văzut că ea nu mai iese de acolo, au bătut la ușă, însă aceasta nu a mai răspuns. Medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic, iar primele concluzii ale anchetatorilor arată că fata s-ar fi intoxicat cu monoxid de carbon. Pe trupul femeii nu au fost găsite urme de violență.

Mădălina, profesoara de 34 de ani care a decedat Foto: Facebook
Mădălina, profesoara de 34 de ani care a decedat Foto: Facebook

Dosar penal în acest caz

Trupul Mădălinei a fost preluat de legiști și dus la IML. Polițiștii au întocmit în acest caz un dosar penal. Mădălina nu era căsătorită, iar părinţii şi apropiaţii spun că nu ştiu ca profesoara să fi suferit de vreo boală.

„În baza sesizării, la fața locului s-au deplasat atât un echipaj medical, cât și polițiștii Secției de Poliție Rurală Rucăr. Din păcate, manevrele de resuscitare nu au avut rezultat, fiind declarat decesul persoanei în cauză", au declarat medicii, scrie Antena3 CNN.ro.

Femeia nu avea urme de violență

Cercetările au fost preluate de către polițiștii de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung. Femeia nu prezenta urme de violență, iar pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, în cauză a fost întocmit dosar penal, conform art. 192 din Codul Penal, urmând să fie dispusă efectuarea autopsiei medico-legale, pentru stabilirea cauzei decesului", precizează IPJ Argeș.

Mesaje de condoleanțe, pe Facebook

Pe profilul ei de Facebook au apărut deja mesajele de condoleanțe. „Pentru toți cei ce am cunoscut-o, am iubit-o, am respectat-o, am admirat-o, Mădălina noastră nu mai este! E un înger în cer, așa cum a fost și pe Pământ!", a scris o apropiată a femeii. „Dumnezeu să o ierte, deși nu ar avea ce ierta, era un om prea bun, un înger de bunătate... A chemat-o la El în ziua de Crăciun... Le doresc putere celor dragi să treacă peste aceste momente cumplite...", este un alt comentariu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
batran confuz istock1 jpg
calcule calculator bani salariu pensie rate bancare datorie
buster jpg
bani jpeg
sat comoara jpg
plane 2104594 1280 jpg
politia pixabay jpg
washington monument 1628558 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net