Incendiu la un mall din București! Sute de persoane au fost evacuate

Aseară a avut loc un incendiu pe Calea Văcărești, în sectorul 4, la unul dintre cele mai mari centre comerciale din București, Sun Plaza. Acesta a stârnit panică și a determinat evacuarea a sute de oameni. Reprezentanții ISU au reușit să evacueze persoanele în siguranță și să stingă focul.

Aseară a avut loc un incendiu la Sun Plaza. Foto: arhiva.
Aseară a avut loc un incendiu la Sun Plaza. Foto: arhiva.

Detalii despre incident. De unde a pornit incendiul

Incendiul a izbucnit într-un centru comercial din Capitală, Sun Plaza, și a fost raportat de către autoritățile locale. Potrivit informațiilor furnizate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU), focul a fost localizat la un motor al sistemului de ventilație și la o suprafață de aproximativ 2 metri pătrați de izolație. Autoritățile au acționat rapid pentru a stinge focul și pentru a evacua zona afectată.

Cei care se aflau la cinematograf au fost evacuați de urgență

Sectorul de alimentație publică și zona comercială din mall erau deja închise în momentul producerii incendiului și nu existau vizitatori în acele zone. Persoanele aflate în zona cinematografului au fost evacuate în regim de urgență pentru a se asigura că niciun participant nu este expus riscurilor asociate cu incendiul.

Operațiuni de salvare și intervenție

La fața locului au intervenit prompt echipaje ale ISU, inclusiv cinci autospeciale de stingere, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime, o autospecială de decarcerare și Detașamentul Special de Salvatori. În plus, o ambulanță SMURD a fost mobilizată pentru a asigura asistență medicală, dacă este necesar.

Incendiul a fost lichidat. Nu au rezultat victime în urma incidentului

Potrivit reprezentanților ISU, incendiul a fost lichidat, iar în urma evenimentului nu au rezultat victime. Operațiunile de stingere și evacuare au fost gestionate eficient de către forțele de intervenție. În continuare, autoritățile vor efectua investigații pentru a stabili cauza exactă a incendiului și pentru a evalua eventualele pagube. Este important de menționat că promptitudinea acțiunilor de intervenție a contribuit semnificativ la prevenirea unor consecințe grave.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net