Mesajul Simonei Halep, după decesul primarului din Bușteni, Emanoil Savin: „Un om mereu....”

Primarul orașului Bușteni, Emanoil Savin, s-a stins din viață în timpul unui meci de fotbal, duminică, 4 august, în ziua în care își celebra 40 de ani de căsnicie. Decesul acestuia a afectat-o pe Simona Halep, care a transmis condoleanțe familiei prin intermediul unui mesaj emoționant publicat pe rețelele de socializare.

Reacția Simonei Halep, după moartea primarului Emanoil Savin / foto: colaj Click!
Reacția Simonei Halep, după moartea primarului Emanoil Savin / foto: colaj Click!

Emanoil Savin, primar al Bușteniului între 2004 și 2016 și care a fost ales în iunie pentru un nou mandat, s-a stins din viață duminică, 4 august, la vârsta de 65 de ani, după ce i s-a făcut rău și s-a prăbușit în timpul unui meci de fotbal, în ziua în care sărbătorea 40 de ani de la căsătorie.

Anunțul trist i-a șocat pe apropiați, care nu se așteptau la o astfel de tragedie, iar printre cei care s-au arătat îndurerați de moartea edilului se numără și Simona Halep. Jucătoarea de tenis a publicat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, însoțit de o imagine în care apare alături de Emanoil Savin.

Simona Halep: „Un om mereu vesel”

„Un om mereu vesel. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Condoleanțe familiei! Rodica, Mădălina și Alexandru, multă putere să aveți!”, a transmis Simona Halep, pe pagina sa personală de Instagram.

Familia sa a transmis că cei care vor să-și ia rămas bun o pot face până miercuri, 7 august, când va avea loc slujba de înmormântare.

„OMUL, Emanoil SAVIN, soțul și tatăl, prietenul care-ți era aproape la bine și la greu, cel care nu precupetea nici un efort pentru a-ți salva viața indiferent de cine erai, cel care iți reda încrederea și speranța în tine atunci când ceva nu mergea bine, cel care întotdeauna unea … nu mai este printre noi!

Pentru a ne putea lua «rămas bun» și a-i aduce un ultim omagiu , trupul neînsuflețit al domnului Emanoil SAVIN va fi depus la Mânăstirea Caraiman, de mâine, 5 August, începând cu orele 13.00 până miercuri, 7 august, ora 12.00, când va avea loc slujba de înmormântare”, este mesajul publicat de familie pe Facebook.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Tom Parker Bowles cu Printul William si Printul Harry la nunta lui Charles cu Camilla   profimedia 0218936184 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
17 ani de la intronizarea preafericitului parinte daniel ca patriarh al bisericii ortodoxe romane 309412 jpeg
ferma dacilor jpg
Doctor medic pacient consultatie FOTO Shutterstock jpg
Județul Galați, grav afectat de inundații FOTO: CJ Galați
eclipsa pixabay jpg
borsec jpg
american venit prima data in romania jpg
dani vancu buncar instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net