Orașele din România care nu se pot suporta! Locuitorii lor se urăsc de moarte: „Sunt pur și simplu rasiști!”

Ultima actualizare:

Țara noastră nu este lipsită de rivalități locale, iar unele orașe nu se pot suporta deloc! Locuitorii din aceste două locuri profită de orice ocazie pentru a se „înțepa” reciproc, iar rivalitatea dintre municipii nu dă semne că ar încetini!

image

Atunci când vine vorba despre rivalități între orașele din țara noastră, Brăila și Galațiul sunt deja faimoase, iaar locuitorii din aceste două orașe mereu aruncă săgeți unul către celălalt, indiferent de ocazie. Însă, acestea nu sunt singurele municipii din România între care există o asemenea stare de competiție!

Timișoara este un alt oraș faimos din România care menține aprinsă o asemenea antipatie, însă față de Brăila și Galați, timișorenii nu au un oraș anume pe care nu îl suportă, ci este vorba despre regiuni întregi din țară, cum ar fi Oltenia, sau Moldova!

Ce spun sociologii despre acest fenomen

Chiar și sociologii au abordat acest subiect interesant, precizând că timișorenii vor accepta mai ușor maghiari sau sârbi, decât olteni și moldoveni. Experții spun că acest sentiment este unul moștenit din generație în generație, iar sentimentul a fost unul care s-a format de-a lungul timpului.

Unii români veniți în Timișoara din alte zone ale țării chiar au abordat acest subiect neobișnuit pe diferite forumuri, unde vorbesc despre experiențele pe care le au în acest oraș.

Românii au vorbit despre experiența lor în Timișoara

„În Timișoara, eu, ca oltean, sunt supus zilnic unor astfel de chestii! În primul rând, 70% din cei cu care am interacționat din acest oraș au avut sau au ceva cu mine doar pentru simplu fapt că sunt oltean! Acești bănățeni sunt pur și simplu rasiști! M-am bătut chiar cu unii tot din acelați motiv! ”Ce ai venit tu, mă oltene, aici la noi?”, scrie un român pe un forum. 

Această rivalitate între regiunile țării este un subiect pe care experții continuă să îl cerceteze, iar sociologii nu pot spune cu certitudine cum va arăta această rivalitate și în viitor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Bulandra (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
camp nou jpeg
camp nou jpeg
orase din romania colaj pixabay jpg
litere freepik jpg
batrana la volan targu jiu captura video jpg
inundatii 1970 14 mai jpg
mini orasul fara nume din romania jpg
autostrada karakoram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net