Satul din România în care o casă costă doar 1.000 de lei. E desprins din povești, dar oamenii fug de el

În condițiile în care tot mai mulți români sunt în căutarea unei locuințe, iar prețurile acestora par să atingă valori astronomice, poate părea a fi un paradox extrem de bizar faptul că nimeni nu vrea să cumpere case date aproape pe gratis. Cu toate acestea, în ciuda prețului mic, există mai multe motive întemeiate pentru care oamenii evită acest sat fantomă din România.

Casele din Rotunda
Casele din Rotunda

Priveliști superbe, aer curat și case vândute cu sume modice. La prima vedere, pare a fi o combinație perfectă, de fapt, atât de perfectă încât poate fi chiar prea bună pentru a fi adevărată! Cu toate acestea, exact această ofertă este disponibilă în satul Rotunda, din județul Bacău.

Aici, prețul caselor este atât de mic încât putem spune că se dau aproape pe gratis! Mai precis, ele încep de la 200 de euro, iar cea mai „scumpă” casă din Rotunda se vinde cu doar 2.000 de euro! Cu toate acestea, nimeni nu dorește să devină proprietar în acest sat fantomă, unde casele sunt abandonate de ani de zile.

Satul superb unde nimeni nu vrea să se mute

Casele din Rotunda nici măcar nu sunt vechi de secole, ci numai de 16 ani! Cu toate acestea, chiar dacă sunt noi, starea lor nu este deloc una foarte bună. După ce o inundație a distrus satul din Bacău, autoritățile au decis să construiască aceste case pentru persoanele rămase fără adăpost.

Însă proprietarii nu au rămas pentru foarte mult timp în ele! Casele au rămas goale, iar în ciuda faptului că prețurile lor sunt atât de mici față de cât ar fi normal, nimeni nu dorește să le cumpere.

De ce nu doresc oamenii case în Rotunda

Motivul pentru care oamenii evită acest sat fantomă este condiția caselor. Ele ar avea nevoie de renovări serioase pentru a putea fi locuite, așa că oamenii preferă să dea mai mulți bani pentru o proprietate în condiții mai bune.

Desigur, există și câțiva români care văd potențialul acestui loc, așa că își cumpără o proprietate în acest sat, pentru a avea mereu o casă de vacanță la dispoziție.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
pensioanr uk jpg
Matei Vali Catalina disparuta jpg
apa robinet pahar adobestock jpg
bar pexels jpeg
imapp alex proiectii 116 768x512 jpg
rate banca 0 jpeg
focurile vii wiki jpg
atacator parlament jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net