Scene de groază într-un hotel din București. O fată de 17 ani și un băiat de 23, găsiți fără suflare

O tragedie cutremură comunitatea din București după ce o fată în vârstă de 17 ani și un tânăr de 24 de ani au fost descoperiți morți într-un hotel din Sectorul 6 al Capitalei. Potrivit informațiilor preliminare furnizate de Poliția Capitalei, tragedia pare să fi fost rezultatul unei crime urmate de suicid.

Cei doi tineri găsiți morți. Foto: arhiva.
Cei doi tineri găsiți morți. Foto: arhiva.

O angajată a hotelului a alertat poliția

Evenimentul a fost adus la cunoștința autorităților de către o angajată a hotelului, care a alertat poliția după ce a descoperit urme de agresiune într-una dintre camerele unității de cazare. Polițiștii și echipajele de prim-ajutor au sosit la fața locului și au constatat decesul celor doi tineri.

"La data de 25 iunie 2024, Poliția Capitalei - Secția 20 Poliție a fost sesizată de către o femeie, angajată a unei unități hoteliere din Sectorul 6, în jurul orei 12.00, prin apel 112, cu privire la faptul că într-una dintre spațiile de cazare s-ar afla două persoane, care prezintă urme de agresiune", se arată în comunicatul oficial al poliției.

În urma investigațiilor preliminare, s-a stabilit că bărbatul în vârstă de 24 de ani ar fi luat viața tinerei de 17 ani, după care ar fi recurs la suicid utilizând un obiect tăietor-înțepător. Autoritățile au preluat cazul pentru investigații amănunțite, iar trupurile neînsuflețite au fost transportate la Institutul Național de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.

Tânărul ar fi cumpărat un cuțit mare de bucătărie

Potrivit informațiilor obținute de la surse din cadrul anchetei, tânărul ar fi fost văzut anterior zilei crimei într-un hipermarket din zonă, unde ar fi cumpărat un cuțit mare de bucătărie. Motivele care au condus la această tragedie sunt încă subiect de investigație, însă se pare că adolescenta dorea să încheie relația cu tânărul, care a convins-o să îl însoțească la hotel.

Întreaga comunitate este șocată de acest eveniment tragic, iar autoritățile continuă să adune probe și să analizeze circumstanțele exacte în care s-a produs nenorocirea. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
2 soti britanici si au dat demisia au vandut casa au cumparat sat intreg franta 910120 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Gavin Newsom jpg
grecia jpg
RO BV Predeal train station jpg
money 1033647 1280 jpg
Ți ai renovat bucătăria și ai nevoie de un frigider nou jpg
2 africa de sud gradina shutterstock 1776108470 jpg jpeg
Vasile Gamalan  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net