Scene înfiorătoare! Părintele Calistrat Chifan, filmat când lovește dur o femeie / video

Ultima actualizare:

Preotul Calistrat Chifan, de la Mănăstirea Vlădiceni, din județul Iași, a fost protagonistul unei scene teribile, ce-l înfățișează în momentul în care lovește, cu forță, o femeie, astfel că aceasta se prăbușește la pământ. Întâmplarea a avut loc chiar în fața lăcașului de cult, în seara de miercuri. 

Scene înfiorătoare! Părintele Calistrat Chifan, filmat când lovește dur o femeie
Scene înfiorătoare! Părintele Calistrat Chifan, filmat când lovește dur o femeie

Părintele Calistrat Chifan și-a manifestat comportamentul abuziv chiar de față cu restul enoriașilor, cărora nu le-a venit să creadă că o față bisericească este în stare de un asemenea gest.

Potrivit IPJ Iași, două femei au depus plângere împotriva preotului Calistrat Chifan, acuzându-l pe acesta de agresiune fizică. 

Groaznicul incident a avut loc la miercuri seară, la sfârșitul unei slujbe, când s-a iscat o ceartă în curtea Mănăstirii Vlădiceni. Preotul poate fi văzut cum vine în spatele unei femei în vârstă și o lovește puternic, cu palma sau pumnul drept, astfel că biata victimă se prăbușește la pământ.

Oamenii care au asistat stupefiați la acest moment încep să vocifereze, iar părintele Calistrat Chifan este confruntat de o enoriașă, ce-și manifestă revolta de gestul acestuia. Pe filmare se poate auzi, de asemenea, vocea unei alte femei care menționa că va anunța poliția. 

La data de 09 noiembrie a.c., în jurul orei 18.00, polițiștii Secției nr. 5 Poliție Iași au fost sesizați de către o femeie, despre faptul că atât ea cât și sora sa au fost agresate de către un bărbat, în timp ce se aflau la un lăcaș de cult. În cauză, polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt și luării măsurilor legale”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Iași, potrivit Adevărul.ro.  

Care a fost reacția Arhiepiscopiei Iașilor?

Arhiepiscopia Iașilor a oferit prima reacție față de comportamentul abuziv al părintelui Calistrat Chifan și a menționat că nu a primit nicio reclamație cu privire la un astfel de incident, dar că va verifica cele întâmplate. 

„Am primit aceste imagini video și, desigur, se vor cerceta atât fapta în sine, cât și contextul ei. Până la această oră, la Centrul Eparhial din Iași nu s-a primit nici un fel de reclamație. În orice caz, este absolut regretabil, condamnabil și categoric nu onorează pe nimeni un astfel de gest. Omenește vorbind, fiecare dintre noi avem limite și neputințe. Creștinește este însă să căutăm a răbda până la capăt și să binecuvântăm pe cei ce ne-ar provoca, căutând acele soluții care să fie și legale, și nesmintitoare”, a spus preotul Constantin Sturzu, purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Iașilor.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
image
image
image
image
image
image
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
Soldat ucrainean cu telefonul în mână FOTO Profimedia
buletin carte de identitate foto mai
image png
anul fara vara jpg
the landlord opened the door with a pending key home selling ideas home mortgage free photo jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net