Supermarketul care oferă un leu pe orice sticlă reciclată, în loc de 50 de bani. Până când este valabilă promoția

Ultima actualizare:

Kaufland România lansează o ofertă specială pentru reciclarea sticlelor, oferind clienților nu mai puțin de 1 leu pentru fiecare recipient, în locul sumei obișnuite de 50 de bani. Această campanie reprezintă o oportunitate valoroasă pentru toți cei interesați să contribuie la protejarea mediului înconjurător și să obțină beneficii financiare în același timp.

Reciclare. Foto: arhiva.
Reciclare. Foto: arhiva.

Detalii despre ofertă

Campania a început pe 6 mai, a doua zi de Paște, și durează până pe 12 mai 2024. În această perioadă, la Kaufland vei beneficia de un leu pentru fiecare sticla reciclată, în loc de 50 de bani.

Cum funcționează:

Reciclare sticle: În perioada menționată, clienții Kaufland sunt încurajați să aducă sticlele la aparatele de colectare din magazinele participante.

Obținerea tichetului: După colectare, participanții primesc un tichet valoric pentru fiecare sticlă reciclată.

Utilizarea tichetului la cumpărături: Tichetele valorice obținute pot fi utilizate la cumpărături în cadrul magazinelor Kaufland, însoțite de cardul Kaufland.

Primiți și un voucher: La finalul campaniei, clienții vor primi în contul lor un voucher în valoarea totală a tichetelor folosite.

Tichetele valorice obținute pot fi folosite pentru achiziții în magazinele Kaufland. Voucherul echivalent valorii tichetelor reciclate va fi disponibil începând cu data de 23 mai 2024. Limita de valoare a voucherului este de 50 lei pentru fiecare utilizator Kaufland Card.

Această inițiativă nu numai că încurajează reciclarea responsabilă a sticlelor de plastic, ci și recompensează clienții pentru contribuția lor la protejarea mediului înconjurător. Reciclarea materialelor plastice este esențială pentru reducerea deșeurilor și pentru conservarea resurselor naturale.

Săptămâna asta, 6-12 mai, vino cu ambalajele SGR la aparatele de colectare Kaufland, folosește la cumpărături tichetul valoric obținut, scanează Kaufland Card și vei primi în contul tău un voucher cu aceeași valoare a tichetului folosit. 

Perioada campaniei este 6-12.05.2024. Cuponul de reducere se alocă începând cu data de 23.05.2024 și este egal cu contravaloarea tuturor tichetelor de ambalaje folosite în magazin în perioada 6-12.05 2024 în limita a 50 lei / utilizator Kaufland Card”, au transmis reprezentanții supermarketului Kaufland.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
alergii  jpg
protest INQUAM Photos  jpg
khamenei alegeri tw1 jpg
florentina jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
bucharest jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
edesia ro 202207 miedul bautura straveche din miere de albine 02 1024x684 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net