Ce schimbare! Toto, fiul lui Ilie Dumitrescu, de la consum de droguri la viața de actor

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Ce schimbare! În urmă cu un an, Toto Dumitrescu (24 de ani), fiul cel mic al fostului fotbalist Ilie Dumitrescu, a fost condamnat la 8 luni de închisoare cu suspendare, după ce a fost prins sub influenţa drogurilor la volan, pe Bulevardul Carol din Capitală. Acum, s-a cuminţit şi va juca în noul serial „Lia, soţia soţului meu”, pe Antena 1.

Mama lui Toto este  frumoasa Letiția Badea,  cea de-a doua soție  a fostului fotbalist
Mama lui Toto este frumoasa Letiția Badea, cea de-a doua soție a fostului fotbalist

La începutul lunii septembrie 2021, Toto Dumitrescu a fost oprit în trafic şi, după ce a fost testat cu aparatul Drugtest, tânărul în vârstă de 23 de ani la vremea respectivă a fost depistat pozitiv pentru cocaină şi THC 5. A fost condamnat la 8 luni cu suspendare şi un termen de supraveghere de 2 ani, în care fiul cel mic al lui Ilie Dumitrescu e obligat să se prezinte la Serviciul de probaţiune de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Trebuie să anunţe, în prealabil, orice schimbare a locuinţei, dar şi orice deplasare care depăşeşte o perioadă de 5 zile. De asemenea, Toto mai e obligat să presteze şi muncă în folosul comunităţii. Dar de atunci a trecut un an, iar acum tânărul actor, care s-a remarcat în filmul „Un pas în urma serafimilor”şi apoi în serialul ”Adela”, ne-a povestit în exclusivitate cum e viaţa lui după incidentul pe care ar vrea să-l dea uitării.

Acum, Toto  joacă  în serialul  „Adela”
Acum, Toto joacă în serialul „Adela”

Sunt bine, mulţumesc, am avut o traiectorie ascendentă, orice şut în fund e un pas înainte. Îmi place să fac ce fac. Uneori e vorba şi de zile mai bune sau mai proaste, inspiraţia de moment... dar îmi place ce fac ca meserie. Părinţii mei sunt mândri, maică-mea este mai vocală, taică-miu e mândru, dar tace şi presupun că el - având nişte aşteptări foarte mari şi stricte, el făcând performanţă - nu este atât de uşor de impresionat. Dar el e fericit, deşi am făcut şi lucruri mai puţin bune, probabil că se compensează”, ne-a mărturisit tânărul, care va juca în noul serial „Lia, soţia soţului meu”, ce se va difuza din 12 ianuarie, la Antena 1.

Acum, Toto  joacă  în serialul  „Adela”
Acum, Toto joacă în serialul „Adela”

Toto joacă rolul unui băiat pasionat de maşini. Dar chiar dacă este un rol secundar, Dumitrescu junior se străduieşte să se facă remarcat şi să impresioneze. „Sunt un perfecţionist în adevăratul sens al cuvântului, ambiţios, dar asta nu mă ajută mereu. De multe ori nu-mi place ce fac, pentru că sunt autocritic, şi mă uit la mine în ce am filmat şi spun că aş fi putut face mai bine. Că ar fi putut fi mai studiat, ar fi putut fi mai repetat.

Mama nu critică atât de mult actoria sau arta actorului, critică mai mult în sensul prezenţei mele la nivel social şi la implicarea mea în viaţa socială în general”, ne-a declarat Toto.

Ilie Dumitrescu
Ilie Dumitrescu

La cei 24 de ani ai săi, fiul lui Ilie Dumitrescu e îndrăgostit, dar nu prea. „Iubesc şi iubirea este Dumnezeu. Un sentiment profund şi absolut care poate da la o parte orice sentiment negativ. Nu mă gândesc la însurătoare pentru că sunt focusat pe carieră. Singurul lucru la care mă gândesc tot timpul mai mult decât la dragoste şi la orice este dragostea pentru meserie şi pentru autodepăşire. De sărbători voi fi cu familia, mai am doi fraţi din a doua căsătorie a lui tata şi o soră. Vorbesc cu toţi, dar de sora mea sunt mai apropiat pentru că ea stă cu mama şi eu sunt mai apropiat de mama”, a povestit Toto pentru Click!.

Alături de colegii din noul serial  de la Antena 1
Alături de colegii din noul serial de la Antena 1

«Lia, soţia soţului meu», o poveste de iubire

Serialul va putea fi urmărit începând din 12 ianuarie, în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1, şi va aduce în prim-plan o poveste de iubire unică, dar încercată de trădări şi minciuni. Protagoniştii noului serial sunt Ana Bodea, care îşi face debutul ca actriţă cu acest rol, Ştefan Floroaica, semifinalist Exatlon şi multiplu medaliat la Campionatul Naţional de Jiu Jitsu Brazilian, şi actriţa Ioana Blaj, cunoscută publicului din rolurile Iza (Fructul Oprit), Irina (Sacrificiul) sau Rodica (Adela). 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
mihaela bilic facebook jpg
stadion jpeg
240430 ukraine 98 woman mb 0911 8acfbf webp
cimitir ecologic1 jpg
zbor1 jpg
mona lisa gioconda leonardo da vinci foto afp jpg
eliza petrachescu captura video jpg
Jogging miscare sport exercitii FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net