Tragedie în Mamaia! O femeie a murit, după ce a căzut de la etaj

Ultima actualizare:

O tragedie fără margini a avut loc în stațiunea Mamaia, unde o femeie în vârstă de doar 48 de ani a căzut de la balconul hotelului unde era cazată. Deși autoritățile au sosit imediat la fața locului, nu au mai putut face nimic pentru a salva viața acesteia. Poliția a deschis deja o anchetă, încercând să facă lumină în cazul morții femeii.

Femeia a murit după ce a căzut de la etajul 8
Femeia a murit după ce a căzut de la etajul 8

Atât angajații hotelului din stațiunea Mamaia, cât și ceilalți turiști, au trecut prin momente de groază în această dimineață. Potrivit informațiilor oferite de către cei de la Digi 24, o femeie în vârstă de doar 48 de ani a căzut de la balconul camerei de hotel în care stătea, iar rănile suferite în urma căzăturii i-au provocat decesul. Deși autoritățile au sosit imediat la fața locului, din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru victimă. Poliția a început imediat o anchetă, pentru a face lumină în acest caz terifiant.

Conform Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, cele 2 echipaje SMURD care s-au deplasat la fața locului, alături de poliție, nu au mai putut face altceva decât să constate decesul femeii. Balconul de la care a căzut aceasta se afla tocmai la etajul 8 al hotelului din Mamaia, iar apelul către autorități ar fi fost făcut în jurul orei 4 dimineața. Conform informațiilor, victima ar fi fost cazată singură în camera de hotel, iar autoritățile au început deja o anchetă pentru a afla cum s-a ajuns la această situație tragică.

Femeia a căzut de la etajul 8 al hotelului

După cum era de așteptat, autoritățile au deschis deja un dosar penal pentru infracțiunea de ucidere din culpă, iar ancheta este, în acest moment, în desfășurare. Din păcate pentru victimă, nici chiar intervenția rapidă a echipajelor SMURD nu a mai putut fi de vreun ajutor, iar aceasta a încetat din viață.

Femeia a suferit răni mult prea grave în urma căzăturii de la etajul 8, iar singurul lucru pe care autoritățile l-au mai putut face odată ce au ajuns la fața locului a fost să constate decesul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
supermarket 5202138 1280 jpg
inecat jpg
CAROL I, LASCAR CATARGIU jpg
cei mai profitabili pomi fructiferi jpeg
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net