Alimentele pe care nu trebuie să le combinăm niciodată! Mulți români nu știu acest lucru

Există unele combinații de alimente care la prima vedere par, fără doar și poate, extrem de sănătoase. Cu toate acestea, dacă verificăm mai atent, vom vedea că experții nutriționiști ne avertizează că aceste combinații sunt, de fapt, extrem de periculoase pentru organismul nostru! În această situație neașteptată se găsește și combinația dintre fructe și legume!

Fructele și legumele nu trebuie combinate
Fructele și legumele nu trebuie combinate

Atunci când le punem în farfurie individual, puține lucruri vor fi mai sănătoase decât fructele și legumele. Nu degeaba toții experții nutriționiști din lume ne sfătuiesc să introducem aceste alimente într-o proporție mult mai mare în dieta noastră, dacă ne dorim un fizic de invidiat, dar și o stare de sănătate mult mai bună.

Ei bine, în aceste condiții, cei mai mulți dintre noi ne putem gândi că nu doar că nu este nicio problemă să combinăm aceste alimente într-un singur preparat, dar această gustare va fi și una extrem de sănătoasă! Cu toate acestea, lucrurile nu stau deloc așa!

Ei bine, motivul pentru care experții ne spun că nu trebuie să combinăm fructele cu legumele are legătură cu digestia. Mai precis, se pare că fructele sunt digerate extrem de repede, în timp ce legumele, mult mai încet. Astfel, procesul de digestie este îngreunat, iar persoanele care suferă de probleme digestive nu ar trebui să combine aceste alimente.

Nu trebuie să combinăm fructele și legumele

Deigur, întotdeauna există și excepții de la regulă, iar această situație nu este atât de absolută pe cât pare! Mai exact, nu ar trebui să ne lovim de nicio problemă dacă combinăm fructele cu legume verzi proaspete, cum ar fi spanacul. Motivul pentru care acest tip de legume poate fi combinat oricând cu fructele este că ele sunt digerate ceva mai repede.

Iar o altă combinație extrem de populară printre români, dar care îngreunează digestia, este cea dintre cartofi și șnițele! Deși vom fi surprinși de acest lucru, aceste 2 alimente nu ar trebui servite împreună, pentru a nu afecta digestia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net