Cea mai bună plantă pentru reumatism. Te ajută să scapi de problemă imediat

Osteoartitra este una dintre cele mai răspândite boli reumatice cu care se confruntă majoritatea oamenilor. Este cea mai comună formă de artitră și artitră reumatoidă, sistemul imunitar ajungând să atace celulele sănătoase. Există un leac natural care te ajută să ameliorezi această problemă, de ajutor fiind brusturele. 

Planta care te ajută să scapi de reumatism / foto: Pixabay
Planta care te ajută să scapi de reumatism / foto: Pixabay

Lidia Fecioru vine în ajutorul persoanelor care se confruntă cu această afecțiune medicală și le prezintă cea mai simplă cale prin care pot scăpa de durere, și anume cu ajutorul brusturelui. Unguentul făcut din această plantă te ajută să scapi de durerile reumatice. 

Brusturele te scapă de durerile reumatice. Uite cum să-l folosești

Cunoscutul bioenergoterapeut vine de data aceasta în ajutorul persoanelor care se confruntă cu dureri reumatice. Lidia Fecioru spune că brusturele te ajută să scapi de această boală, mai ales că în această perioadă este găsit cu ușurință.

Această plantă originară din Europa și Asia de Nord a devenit acum răspândită în mai multe colțuri ale lumii. Rădăcina acesteia este bogată în antioxidanți, însă planta-minune este regăsită pe piață și sub formă de ceai, pudră sau rădăcină.

În rândurile de mai jos, Lidia Fecioru explică procesul pe care trebuie să-l urmezi atunci când vrei să pregătești unguentul din brusture.

Brusturele, planta folosită în cazul durerilor reumatice / foto: Pixabay
Brusturele, planta folosită în cazul durerilor reumatice / foto: Pixabay

„Este perioada brusturelui. Până înflorește el și face acel vârf, noi acum avem frunzele de brusture, tulpina și rădăcina.

Se poate rade pe răzătoare și se pune un pahar plin cu rădăcină de brusture răzuită la o jumătate de litru de alcool de 40 de grade. Nu trebuie să punem de 70 de grade, pentru că nu trebuie să fie alcoolul foarte puternic.

Se lasă 10 zile la întuneric şi e bine să-l agităm în fiecare. L-am agitat, l-am pus la loc. După 10 zile, cu acest alcool ne facem frecție la genunchi, la coate, la încheieturi şi aşa mai departe.”, a explicat Lidia Fecioru, la Antena 3

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
focveg jpg
al treilea razboi mondial profetii jpeg
Pestera Lacului Verde jpeg
ardei jpeg
magazin lidl jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net