Trendurile pentru piața cripto în următoarea perioadă. Care este moneda care va dicta creșterile de preț

Prețul criptomonedei Bitcoin a fost acceptată, la nivel internațional, drept punctul de plecare pentru piața crypto sau drept moneda care setează trendul și direcția pieței. 

bitcoin jpg

Bitcoin a fost în mod constant într-o volatilitate specială în cursul anului trecut, fiind profund influențat de toate evenimentele care au influențat economia globală. Ca să înțelegi volatilitatea Bitcoin, trebuie să observi creșterile și scăderile recente: în luna aprilie, Bitcoin s-a ridicat până la valoarea de 60.000 de dolari, iar în luna iulie, a coborât până la valoarea de 30.000 de dolari, o modificare de aproape 50% în doar câteva luni.

Totuși, cum va arăta piața criptomonedelor în următoarea perioadă?

Cum o să influențeze Bitcoin toată piața

În aprilie 2021, valoarea de piață criptomonedelor a depășit pentru prima dată 2 trilioane de dolari. Mai târziu, până în august, a capitalizat la 2,2 trilioane de dolari . Această creștere s-a răspândit în întregul mediu de piața cripto. 2021 a fost un an extrem de volatil, dar destul de fructuos pentru industria criptomonedelor.

Citește și Atenționarea din partea UE pentru investitorii în Bitcoin: «Vă puteți pierde toți banii»

În cele din urmă, a atins un alt preț record în luna noiembrie, când a atins aproximativ 70.000 de dolari.

Deoarece piața cripto nu s-a maturizat încă pe deplin, această volatilitate a prețurilor pentru Bitcoin este probabil să continue și în 2022. Acesta este motivul pentru care mulți consilieri financiar și manageri de active îi îndrumă pe oameni să fie precauți în ceea ce privește investițiile în criptomonede.

Înmulțirea bancomatelor Bitcoin

Odată cu apariția platformelor DeFi, și ATM-urile Bitcoin sunt în creștere. Aspectul intangibil al criptomonedei face ca masele să aibă încredere în ea. Dar, pe măsură ce bancomatele Bitcoin sunt instalate în unele părți ale lumii, mulți oameni încep să o adopte ca realitate.

A existat o creștere semnificativă a numărului de bancomate Bitcoin în ultimii ani. Aceste bancomate permit oamenilor să cumpere Bitcoin cu cardul lor de debit sau de credit. Acest lucru face ca adoptarea criptomonedelor să fie destul de viabilă pentru începători și pasionații de criptomonede.

Vezi și Ai criptomonede? Sfaturile importante ale lui Elon Musk cu privire la viitoarea inflație

Dacă ATM-urile Bitcoin continuă să se înmulțească, vor elimina cererea de brokeri cripto, permițând oamenilor să efectueze tranzacțiile pe cont propriu, fără efort.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

image
image
image
image
image
image
father 22194 1280 jpg
sala examen bac jpg
calendar ortodox 2021 31 mai sf mc ermie png
jln kșlț jpg
flame 580342 1280 jpg
pots 716579 1280 jpg