Lia Bugnar: „Nu am vorbit în viața mea cu Theo Rose. Ați vorbit de o sarcină? Orice lucru de început are delicatețea lui ...”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Pe Lia Bugnar (53 de ani) am întâlnit-o la un eveniment de mare anvergură, lansarea trailerului filmului ”Ramon”, unde a avut o contribuție excepțională în calitate de scenarist, astfel că am răpit-o preț de câteva minute pentru a afla mai multe despre pelicula în care Pavel Bartoș joacă rol principal. Delicată și de un bun simț ieșit din comun, actrița a răspuns și celor mai inconfortabile întrebări. Interviul de excepție îl puteți urmări în videoul de mai jos.

Lia Bugnar, o actriță și o scenaristă de excepție!

Filmul ”Ramon” și serialul ”Clanul” sunt doar două dintre producțiile de succes ale celebrei Lia Bugnar. Actrița este un nume cu adevărat important în cinematografia românească, însă și în teatru. Dezinvoltă, sinceră, dar și cu o imaginație care depășește multe granițe, așa cum doar un artist poate să fie, Lia Bugnar cucerește cu pași mari și repezi generație după generație, căci, iată, tot mai mulți tineri vin la teatru sau sunt interesați de filme de bună calitate. 

Citește și: Theo Rose, probleme cu sarcina: „Am fost pe perfuzii, mi-a fost rău!”

La premiera filmului ”Ramon”, actrița a povestit despre cum a descoperit lumea personajului principal, dar și cum a reușit să-l integreze într-o actualitate românească. Pavel Bartoș, producătorul și actorul din rolul principal, a avut și el contribuția lui. Până la urmă, important este și cum se joacă, nu doar cum se scrie.

Iată și: Mama lui Theo Rose dă de pâmânt cu Carmen Harra

„Am contribuit cu ce contribui eu de obicei, adică: ce vorbesc actorii este scris de mine. În filmul ăsta, care a a pornit de la o idee de-a lui Pavel Bartoș, după care Jesus del Cerro și Anghel Damian au scris un scenariu, după care eu am scris scenariul propriu zis. Și cum n-am mai fost la o lansare de trailer, am fost curioasă ce se întâmplă la așa ceva.”, a declarat Lia Bugnar, pentru Click!.

Actrița se bucură de popularitate, dar mai ales de atenția publicului, despre care spune cu dragoste că o răsfață cu prezența la spectacolele pe care le realizează. Lia Bugnar joacă pe multe scene de teatru, iar spectacole are cu diverși actori, printre care și Marius Manole, despre care vorbește la superlativ.

Mai citește și: Theo Rose, “păzită” de Anghel Damian. A îndurat frigul minute în șir, de dragul iubitei însărcinate

„Sunt prietenă cu Marius Manole. Facem lucrurile frumoase împreună, ne simțim bine împreună la muncă, în viață și în vacanțe, și peste tot. Marius ca actor o să fie un capitol din istoria teatrului românesc și o să se scrie mult despre asta când nu o să mai fiu nici eu, dar nici el. În două cuvinte, Marius este un actor extraordinar de hăruit și de generos. Nu este tipicar, este un om generos pe scenă și creativ.”, a spus Lia Bugnar, pentru Click!.

Urmărește: Mama lui Theo Rose, primele declarații despre nunta juratei de la ”Vocea României” cu Anghel Damian

Lia Bugnar nu o cunoaște pe Theo Rose

Și pentru că a rămas în colaborare cu Anghel Damian, deși s-au despărțit după nouă ani de relație, iar regizorul și-a găsit rapid pe altcineva, anume pe Theo Rose, care a și rămas însărcinată între timp, am întrebat-o pe Lia Bugnar în ce termeni mai este cu fostul iubit, dacă există remușcări sau alte resentimente. Am întrebat-o și dacă o cunoaște pe Theo, dacă au vorbit vreodată sau dacă i-a spus sarcină ușoară. Sunt primele declarații ale Liei Bugnar pe subiect, pote și ultimele, însă actrița a răspuns detașat și sincer.

„Eu nu am vorbit în viața mea cu Theo Rose. Presupun că ne referim la acea fată care joacă în “Clanul”, nu? Și care cântă, nu? Eu sunt scenarist, eu stau acasă și scriu, nu prea am legătură cu actorii din serial, decât cu cei cu care mă știam de mai demult. Ei îmi mai scriu și îmi mulțumesc pentru diverse lucruri.

Cu actrița din rolul “Vera” nu am o relație. Și, în afară de asta, ați vorbit de o sarcină?... Cred că orice lucru de început are delicatețea lui, timiditatea lui și cred că nu trebuie pus pe toate tarabele pentru că este mai bine să mergi pe burtă la astea, deoarece lucrurile trebuie să se întâmple așa cum trebuie.

Nu trebuie să fie un subiect de ziar (n. R – sarcina lui Theo Rose) pentru că sunt atât de multe lucruri delicate la o asemenea situație și trebuie lăsate să se întâmple în felul lor, în armonia lor”, a declarat Lia Bugnar, pentru Click!.

Lia Bugnar, o actriță desăvârșită

Lia Bugnar este născută pe 4 ianuarie 1969, este bucureșteancă, iar în lumea artistică s-a făcut remarcată prin talentul ei ca dramaturg, scenarist, regizor, actriță și scriitoare română.

Lia Bugnar a absolvit în 1995 Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică, București, secția Actorie, clasa profesor Sanda Manu.

Printre cei mai des întâlniți actori în piesele Liei Bugnar se află Marius Manole, Ilinca Manolache, Maria Obretin, Irina Antonie, Cătălin Babliuc, Ofelia Popii, Radu Iacoban, Ana Ularu, Maria Buză, Anghel Damian și Istvan Teglas.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!