Maria Dragomiroiu, secrete nespuse de viață, la 67 de ani!

Ultima actualizare:

Îndrăgita interpretă de muzică folclorică Maria Dragomiroiu este, cu siguranță, o femeie împlinită, căci are o carieră de succes. Pe 11 iulie, toți cei care o iubesc s-au strâns pentru a o sărbători pe cântăreață. Artista a împlinit 67 de ani, iar Click! a stat de vorbă cu celebra cântăreață chiar de ziua ei. 

cub maria dragomiroiu png

Click! nu a ratat ocazia și a felicitat-o pe îndrăgita artistă Maria Dragomiroiu cu ocazia zilei de naștere. Cântăreața a fost surprinsă plăcut de oamenii dragi, căci unii s-au deplasat chiar mii de kilometri pentru ca vedeta să se simtă adorată în ziua în care a împlinit cei 67 de ani.

Citește și: Maria Dragomiroiu, într-o formă de zile mari! Se mișcă de zici că are 20, nu 66!

Până la urmă, dacă nu la sărbători sau zile aniversare nu ne strângem cu toții, atunci când? De acest lucru este convinsă și Maria Dragomiroiu, care a avut parte de o petrecere pe cinste, dar haideți să vedem ce ne-a răspuns chiar de ziua ei, pe 11 iulie.

Obiceiul pe care Maria Dragomiroiu îl respectă, an de an, de ziua ei și a soțului

Ce faceți de ziua dvoastră? Cum sărbătoriți?

Acasă, cu copiii, cu nepoții, cu prietenii. Suntem acasă și ne rugăm să nu plouă, ca să putem sta afară. Sărbătoresc ca de fiecare dată cu prietenii și familia și îmi face plăcere.

Eu am familie mare și am prieteni care au venit și din străinătate să mă vadă. Am prieteni din America care au venit să mă sărbătorească, iar o parte dintre ei stau la mine. Petrecem așa cum petrece românul.

Iată și: Maria Dragomiroiu, agresată și târâtă de păr în plină stradă! „Mi-a dat un pumn în cap, în lift!”

Ce cadouri ați primit?

Am primit cadouri. Cei care au venit, mi-au adus atenții, dar nu contează asta. Și de ziua mea, și de ziua soțului noi punem micile cadouri primite prin casă și așa îmi aduc aminte de cei dragi. Tot ce primesc pun prin casă.

Am primit un parfum, flori, creme, tot felul de atenții. Persoana este importantă, nu cadoul. Este un efort să te duci undeva, dar prietenia de suflet își spune cuvântul. Eu apreciez când vine cineva la mine.

Mai vezi și: Costi dă un «tun» după scandalul Eurovision! A făcut hit cu Maria Dragomiroiu, Jador și Enceanu!

V-au sărbătorit și nepoții. Petreceți mult timp cu ei?

Nu mai sunt mici acum, fiecare își vede de treabă. Avem nepoți de la 8 la 18 ani. Cel de 8 ani mai vine, mai prinde o scoică la noi pe lac, dar ceilalți deja s-au făcut mari. Cea mare merge la festivaluri de muzică, prin vacanțe.

Ne-am bucurat de ei atunci când sunt mai mici, pentru că fiecare perioadă, cere altceva. Ne schimbăm noi, cei mari, dar cei mici? Aceștia se schimbă cu o repeziciune mare și trebuie să accepți asta, pentru că face parte din viață.

Trebuie să te bucuri când vin la tine, dar noi stăm foarte aproape și ne întâlnim la masă. Ne invităm unii pe alții. Nu mai stau cu ei să mă joc, cum făceam odată, sunt mari nepoții.

Mai citește și: Maria Dragomiroiu, despre pozele sexy la Ocean! „Ce dacă m-am dezbrăcat?”

Maria Dragomiroiu, un ten impecabil. A descoperit elixirul tinereții!

Cum vă mențineți starea de bine și pozitivitatea, arătați foarte bine?

Nu-mi dau seama cum, pentru că, de exemplu, astăzi am ajuns acasă dimineață. Am fost la un eveniment și probabil de la acestea mă încarc cu energie, pentru că sunt primită foarte frumos. Oamenii mă aplaudă și mă încarcă cu pozitivitate. Este foarte important să rămâi în echilibru.

Orice este posibil cu puțină înțelegere, nimic nu este de nerezolvat în viață. Am și un cântec pe care l-am creat în pandemie ‘’Totul cu măsură’’. Să faci în viață cu măsură, că dacă te oprești puțin, poate iei decizii mai bune decât atunci când ești nervos. Nu trebuie să te grăbești! Iubirea te ajută să faci orice, în iubire poți fără măsură, însă la toate celelalte, cu măsură. 

Dar energie am, că așa sunt eu. Am venit de dimineață de la eveniment, iar când am ajuns toți dormeau, așa că m-am apucat să fac curat. Eu sunt foarte tipicară, îmi place să fie totul curat. Sunt energică, așa sunt eu, iar dacă totul nu este în ordine, nu mă pot odihni.

Iată și: Cătălin Botezatu, impresionat de fotografiile cu Maria Dragomiroiu în costum de baie: «Bună de pus pe coperta revistelor»

Ce planuri aveți pentru perioada următoare?

Pe 14 avem primul spectacol la mare. Soțul organizează de ani de zile spectacole pe litoral cu artiști. Stăm câteva zile, ca în fiecare an. Chiar și în pandemie am ținut spectacole, dar cu toate măsurile necesare. Este important ca turiștii să se întâlnească cu artiștii.

Trebuie să vezi și: Maria Dragomiroiu, în cosum de baie, la plajă, în Miami! Imagini demențiale!

Maria Dragomiroiu este una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică folclorică din România. Timbrul său deosebit a făcut-o pe artistă să fie comparată, mai ales la începutul carierei sale, cu Maria Tănase, doamna cântecului popular românesc. 

Pe plan personal, artista este căsătorită de mai bine de 30 de ani cu impresarul Bebe Mihu, alături de care trăiește o frumoasă poveste de iubire. Din prima căsnicie, care a avut loc pe când artista avea doar 20 de ani, aceasta are doi copii, pe Mircea și Ileana, pe care i-a crescut singură, după divorț.

Iată și: Angela Rusu, botez fabulos pentru fiica ei. 25.000 € a costat cheful, iar nași au fost Silviu Prigoană și Maria Dragomiroiu

Iulie, luna celor mai iubite artiste de la noi

Pe lângă îndrăgita Maria Dragomiroiu, și alte artiste adorate de public sunt născute în această lună. Mirabela Dauer și Margareta Pâslaru, sunt doar câteva dintre numele cu greutate. 

Contactată de Click!, Mirabela ne-a mărturisit că ziua și-a petrecut-o la mare alături de prieteni. „Am fost la mare. Nu am primit cadouri, prezența lor a fost cadoul meu'', ne-a declarat artista.

Citește și: Maria Dragomiroiu, într-o formă de zile mari! Se mișcă de zici că are 20, nu 66!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
image jpeg
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
image
actualitate.net
image
actualitate.net