Filmul care face senzație pe Netflix. A oprit planeta în loc și e în top 10 cele mai vizionate producții

Un nou film face furori furori pe Netflix! Chiar dacă s-a lansat destul de recent, pelicula „Incoming” deja a ajuns în top 10 în țara noastră, iar cei care deja au văzut filmul spun că nu au mai râs de mult timp atât de mult.

O nouă comedie a reușit să intre în top 10 pe Netflix, deși de abia s-a lansat, pe data de 23 august. Însă succesul peliculei „Incoming” nu îi va surprinde deloc pe cei dintre noi care știu cine sunt scriitori acestei producții.

Este vorba despre Dave și John Chernin, care în trecut au fost și la cârma serialului de succes „It’s Always Sunny in Philadelphia” („Sub soarele Philadelphiei”), în care a jucat chiar și Danny DeVito.

„The Incoming” este o poveste deja testată în lumea filmului, însă care reușește mereu să ne facă să râdem. Pelicula urmărește aventurile unui grup de patru adolescenți care tocmai încep liceul, iar fiecare dintre ei își dorește ca această perioadă din viață să le fie cât mai memorabilă. Însă, în același timp, ei se confruntă și cu diferite probleme, care complică și mai mult lucrurile.

Comedia a intrat în top 10 pe Netflix

În cele din urmă, tinerii liceeni găsesc o ocazie prin care speră să își poată face un nume în noul liceu la care au intrat: o mare petrecere la final de săptămână. Însă, tinerii vor vedea rapid că lucrurile nu sunt deloc atât de simple pe cât au sperat.

Însă, chiar dacă situația se complică pentru personajele filmului, pentru peliculă în sine, lucrurile sunt mult mai clare. „Incoming” este un succes, apreciat atât de criticii de film, cât și de fanii obișnuiți.

Filmul s-a lansat la finalul lui august

„Incoming” s-a lansat destul de recent, pe 23 august, iar în scurt timp a reușit să intre în top 10 pe Netflix, în țara noastră. Pelicula durează doar o oră și jumătate, așa că este alegerea perfectă pentru o seară de comedie.

Pelicula este încă un succes pentru frații Chernin, care au mai lucrat recent la o altă comedie de succes, de această dată un serial, intitulat „The Mick”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
shutterstock 2437493777 jpg
clickpentrufemei.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
 Concurenta MasterChef, Ionela Grigore, pune familia pe primul loc
netflix pexels jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
simona gherghe, cununia civila, facebook 2 jpg
banner andreea marin png
Adrian Văncică Celentano foto Pro TVjpg
netflix pixabay jpg
Chefii sunt foarte fericiți ca au revenit la PROTV cu MasterChef
image
actualitate.net
image
actualitate.net