În ce mașină de lux s-a afișat David Popovici! Sportivul, îndrăgostit de bolid

Ultima actualizare:

David Popovici a fost invitat la Palatul Elisabeta de către Casa Regală a României. Sportivul a fost încântat de un bolid de lux, expus în cadrul evenimentului

David Popovici a împlinit 18 ani pe 15 septembrie
David Popovici a împlinit 18 ani pe 15 septembrie

Numele lui David Popovici a devenit cunoscut de o lume întreagă, după ce adolescentul a reușit mai multe performanțe remarcabile în domeniul natației, la o vârstă atât de fragedă. A muncit din greu pentru medaliile obținute și s-a antrenat intens atunci când alți puști de vârsta lui se relaxau.

David ar putea folosi o parte din banii câștigați pentru a-și face un cadou cândva! Sportivul pare să fipus ochii pe o mașină de lux expusă la Palatul Elisabeta, un BMW Seria 5 Touring, varianta break, al cărui preț ar putea să ajungă și la 100.000 de euro. 

David Popovici încântat de autoturismul de lux
David Popovici încântat de autoturismul de lux

Citește și: De ce îi sperie David Popovici pe specialiști

David Popovici le-a arătat colegilor de la lot, care au fost la rândul lor invitați la eveniment, funcțiile mașinii și a lăudat specificațiile și dotările impresionante ale acesteia, între care se numără și parcarea automată.

Celebra marcă de automobile produse în Germania este „Furnizor oficial al Casei Regale a României”, așa că la evenimentele organizate în acest cadru sunt expuse și modele emblematice.

David Popovici, un sportiv modest, cu rezultate remarcabile 

David Popivici a câștigat admirația publicului nu doar datorită performanțelor fenomenale, ci și a declarațiilor pe care le-a oferit de-a lungul timpului. La doar 18 ani, David este capabil să ofere declarații clare, bine argumentate și dă dovadă de foarte multă maturitate. 

Întrebat, cu luni în urmă, ce va face dacă succesul i se va urca la cap, David a avut un răspuns la care puțini s-ar fi așteptat. 

Vezi și: Ce face David Popovici în fiecare seară. David are un program foarte strict 

„Chiar nu ştiu cum voi fi privit, însă eu voi fi absolut la fel, mă voi comporta absolut la fel. Dacă e cumva vreodată să mi se urce la cap ştiu că voi primi două palme imaginare de la apropiaţii mei şi o să-mi revin imediat, dar nu o să se ajungă acolo. Pentru că am nişte oameni liniştiţi în jurul meu, oameni la fel de simpli ca şi mine”, declara David Popovici. 

Citește mai multe despre David Popovici pe Adevărul. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net