Cu cine vor juca cele patru românce calificate la Roland Garros. Sorana Cîrstea și Jaqueline Cristian au avut ghinion la tragerea la sorți

În cursul tragerii la sorți de joi, cele patru românce din turul I de la Roland Garros tocmai și-au aflat adversarele! Ce a declarat Sorana Cîrstea înainte de turneul de Grand Slam!

Sorana Cîrstea va juca cu Anna Blinkova
Sorana Cîrstea va juca cu Anna Blinkova

Patru românce vor fi pe tabloul de la Roland Garros, iar dacă Gabriela Ruse (152 WTA) și Cristina Dinu (229 WTA) vor trece de ultimul tur al calificărilor, numărul poate urca la 6! Cele două românce vor juca vineri! Până acum, tensimenele deja calificate și-au aflat, în mare parte, adversarele.

Sorana Cîrstea (30 WTA) – Blinkova (45 WTA)

Ana Bogdan (63 WTA) – Jacquemot (150 WTA)

Jaqueline Cristian (67 WTA) – Ostapenko (10 WTA)

Irina Begu (127 WTA) – adversară venită din calificări

Ultmul tur de calificări se va juca vineri, după ora 11:00, iar Gabriela Ruse și Cristina Dinu se pot alătura celor patru românce deja calificate în competiție.

Dinu – Pigossi (119 WTA)

Ruse – Errani (152 WTA)

Patru românce sunt deja calificate la Roland Garros

Sorana Cîrstea (30 WTA) urmează să joace împotriva Annei Blinkova (45 WTA), în debutul celui de-al doilea turneu de Grand Slam din acest an. Invitată la podcastul vreau să știu, tensimenta română a mărturisit că nu petrece deloc prea mult timp în mediul online.

Vedeta a spus că stă doar 15 minute pe zi pe rețelele de socializare și că încearcă să stea cât mai departe de mediul online, deoarece discuțiile de acolo nu sunt deloc conforme cu realitatea.

„Online, nu știu… Lucrurile se schimbă. Din această cauză eu încerc să stau puțin în afara spațiului online. Nu sunt foarte vizibilă pe rețelele sociale. Am un cronometru și stau doar 15 minute pe zi. Nu vreau să stau mai mult, intru, postez și atât. Încerc să stau cât mai departe pentru că, până la urmă, nu are nicio treabă cu realitatea ce se întâmplă acolo. Realitatea nu trebuie văzută prin telefon, ci trebuie trăită”, a mărturisit Sorana Cîrstea, invitată la podcastul „Vreau să știu”.

În acest an, turneul urmează să înceapă pe data de 26 mai și se va încheia pe 9 iunie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cornel dinu
image
image
image
image
image
image
Marius Marin (Sportpictures) jpg
Edi Iordanescu (Facebook) jpg
Germania Scotia (EPA) jpg
Edi Iordanescu (Facebook) jpg
Lamine Yamal, Spania (EPA) jpg
EURO 2024 (EPA) jpg
iolanda balas
Dennis Man (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net