Doliu în fotbalul românesc. A murit un fost mare jucător de la Dinamo

Doliu în fotbalul românesc! La numai câteva zile după ce și-a sărbătorit ziua de naștere alături de rude și prieteni, fostul atacant de la echipa Dinamo, Dorel Zamfir, a încetat din viață. Fotbalistul a murit la vârsta de 62 de ani.

Dorel Zamfir a fost atacant la Dinamo / foto: Facebook
Dorel Zamfir a fost atacant la Dinamo / foto: Facebook

Fotbalul românesc este în doliu, după ce o veste tragică a îndurerat inimile tuturor fanilor sportului din țara noastră. După ce și-a sărbătorit ziua de naștere cu doar câteva zile în urmă, înconjurat de rude și prieteni, fostul atacant al echipei Dinamo, Dorel Zamfir, a încetat din viață. Anunțul a fost făcut chiar de către rudele fotbalistului, care au postat vestea tristă pe rețelele de socializare. Federația Română de Fotbal a anunțat că regretă trecerea în neființă a lui Dorel Zamfir.

Fostul atacant provenea din Vișeu de Sus, iar de-a lungul carierei sale, a jucat la mai multe echipe din țara noastră. Ca junior, Dorel Zamfir a debutat la echipa FC Constanța, la vârsta de doar 15 ani, iar din clipa în care a intrat pe terenul de fotbal, el a fost apreciat de către toți fotbaliștii de top din țara noastră. Atacantul a fost antrenat de către Iosif Bukkosi, aceeași persoană care l-a descoperit și pe Victor Hagi, potrivit celor de la Spy News.

A murit Dorel Zamfir

La Dinamo, Dorel Zamfir a jucat pentru doar 2 ani, din 1980, până în 1982. El a reușit să câștige titlul cu alb-roșii, cât și bronzul la Mondialul de junior, care a avut loc în anul 1981. După perioada de la Dinamo, el a jucat puțin timp și la Steaua, apoi a venit un transfer la FC Argeș, unde a jucat din 1983, până în 1989.

Moartea fostului atacant a fost anunțată chiar de către familia sa. Dorel Zamfir și-a serbat ziua de naștere pe 30 septembrie, iar duminica aceasta, fotbalistul urmează să fie înmormântat la cimitirul Reînvierea, din București, la ora 13. Federația Română de Fotbal a transmis condoleanțe familiei îndurerate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net