Ce studii are, în realitate, regele Charles. Câtă școală a făcut monarhul britanic

#Casa Regală a Marii Britanii

Marea Britanie nu este singura țară din Europa, ori din lume, în general, unde există monarhie. Însă, oricare dintre noi trebuie să recunoască că nicio altă dinastie, ori vreun alt monarh contemporan, nu au reușit să stârnească interesul publicului la fel de mult precum familia regală a Angliei. Vreme de decenii, oamenii au dorit să afle cât mai multe detalii din spatele „cortinei” aceste familii, iar Click! vă aduce un detaliu interesant despre noul suveran, Charles!

Ce studii are regele Charles
Ce studii are regele Charles

În ciuda faptului că Marea Britanie nu este singura țară din Europa, ori din lume, în general, unde încă mai există monarhia, trebuie să recunoaștem că nicio altă familie regală nu reușește să stârnească interesul public chiar la fel de mult precum dinastia din Londra. Vreme de decenii întregi, oameni de-a lungul întregului glob au dorit să afle cât mai multe detalii interesante din spatele „cortinei” acestei familii. Desigur, o mare parte din interesul publicului s-a datorat șarmului reginei Elisabeta a II-a. Însă, chiar și cu un nou suveran pe tron, oamenii tot privesc cu fascinație către casa regală.

Iar potrivit informațiilor oferite de către cei de la digi-world.tv, un detaliu extrem de interesant despre noul rege, Charles, vine în privința educației sale. Poate că nu mulți dintre noi știau asta, dar, până acum, membrii casei regale erau educați prin intermediul tutorilor privați. Ei bine, se pare că totul s-a schimbat odată cu Charles. El a fost elev al școlii Hill House, situată în vestul Londrei, iar apoi a devenit intern al școlii Cheam, din Berkshire, la fel ca tatăl său.  

Ce studii are regele Charles

Apoi, urmând în continuare urmele tatălui său, a mers la Gordonstoun, un internat din Scoția. Iar experiența sa educațională nu s-a limitat la țărmurile Britaniei! El a studiat și în Australia, mai precis, la Geelong Church of England Grammar School, din Melbourne.

Regele Charles a mers, apoi, la Trinity College, Cambridge, unde a studiat arheologia și antropologia fizică și socială. În cele din urmă, el a decis să continue să studieze istoria, iar limba galeză a învățat-o la University College of Wales, situat în Aberystwyth.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net