Helena Paparizou, câștigătoarea trofeului Eurovision 2005, superbă la 42 de ani! Artista a bucurat publicul de la Intencity cu melodiile sale

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Sâmbătă seara, scena Festivalului Intencity a fost luminată de prezența Helenei Paparizou, câștigătoarea Eurovision 2005 pentru Grecia. Artista a fost unul dintre cei mai așteptați artiști ai serii, aducând cu ea farmecul și energia care au cucerit Europa în urmă cu aproape două decenii. Cunoscută pentru melodia „My Number One”, care i-a adus trofeul muzical european, Helena a fermecat publicul cu vocea sa de neînlocuit și prezența scenică.

Helena Paparizou. Foto: arhiva personală.
Helena Paparizou. Foto: arhiva personală.

Damian Drăghici & Brothers au atras mai mulți spectatori decât Helena Paparizou

Cu toate că Helena Paparizou a făcut o atmosferă de neuitat și fanii s-au bucurat nespus de prestația ei, imediat după aceasta scena a fost preluată de Damian Drăghici & Brothers, care au atras un număr și mai mare de spectatori. Spiritul românesc și dragostea pentru artiștii autohtoni s-au manifestat din plin, publicul fiind captivat de energia și muzica lor vibrantă. Show-ul incendiar al lui Damian Drăghici & Brothers a ridicat pulsul la maximum, creând un val de entuziasm printre toți cei prezenți.

Helena Paparizou, prezență deosebită la Intencity

Helena Paparizou a reușit să impresioneze publicul cu frumusețea și vocea sa. Artista, căsătorită din 2015 cu Andreas Kapsalis, a subliniat importanța muzicii ca element unificator: „Nu este nimic mai frumos ca atunci când mai multe formaţii, din diferite ţări, DJ din toată lumea vin şi participă, pentru că muzica uneşte lumea”.

După momentul Helenei Paparizou, ritmul balcanic săltăreț a fost menținut de grupul bosniac de avangardă dub rock Dubioza Kolektiv. Cunoscuți pentru stilul lor unic ce îmbină elemente de hip hop, reggae, rock și punk, aceștia au reușit să contamineze ușor-ușor pe toată lumea cu muzica lor. Chiar și cei mai reținuți participanți s-au lăsat vrăjiți și au renunțat la inhibiții, dansând alături de ceilalți.

Apogeul serii: Damian Drăghici & Brothers

Cel mai așteptat moment al serii a fost recitalul susținut de Damian Drăghici și formația sa. Muzica lor și dansurile energice au extaziat publicul de toate vârstele. Mulți spectatori s-au prins în hore și au dansat până târziu în noapte, completând astfel o seară memorabilă la Festivalul Intencity.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Dorian Popa   bolovan jpg
MALUMA 2 jpeg
banner dana roba png
Banner Prodanca Roland Gavril
banner Silviu Biriș
Banner Kira Hagi
poza1 jfif
Banner Oana Turcu
image
actualitate.net
image
actualitate.net