Rihanna, regina carnavalului din Barbados! A purtat un costum spectaculos

Rihanna (36 de ani) a făcut furori la festivalul Crop Over, din țara ei natală, Barbados. Vedeta, care deține o avere de 1,4 miliarde de dolari, a purtat un costum auriu de carnaval, pe care l-a asortat cu bijuterii, o coroană și aripi uriașe, formate din pene vopsite în culorile galben, roșu, portocaliu și roz.

Rihanna, îmbrăcată într-o costumație aurie la carnavalul din Barbados
Rihanna și-a etalat formele voluptoase (Foto: Profimedia)

Rihanna, îndrăgostită de țara ei natală

Deși RiRi este stabilită în SUA, alături de partenerul ei de viață, A$AP Rocky (35 de ani), și de cei doi copii ai lor, RZA (2 ani) și Riot Rose (1 an), marea ei dragoste a rămas țara ei natală. „Barbados va fi întotdeauna acasă 100%. Sunt încă cetățean după toți acești ani.”, a spus Rihanna, într-un interviu acordat în urmă cu câteva luni. Artista a participat la Festivalul Crop Over și în anii anteriori. În 2019, ea a purtat un costum roz și pene de struț asortate. Carnavalul la care a venit Rihanna, cunoscut ca parada Grand Kadooment, a avut loc în St. Michael.

Rihanna a renunțat la diete

Rihanna nu își mai dorește să slăbească și a dezvăluit recent că a renunțat la visul de a avea pătrățele în această vară, potrivit tabloidului britanic Daily Mail. Vedeta, care a trecut prin două sarcini, și-a îmbrățișat formele și, chiar dacă face sport pentru a se menține într-o formă fizică bună, ea nu mai vrea neapărat să slăbească.

„Fac sport, dar vreau să am în continuare fund, sâni și coapse!”, a explicat Rihanna în urmă cu ceva timp. 

Rihanna a recunoscut, de asemenea, că are o greutatea care fluctuează. „Într-o zi pot să port ceva foarte mulat, iar apoi a doua zi sau săptămâna viitoare să încap doar în ceva supradimensionat; Am nevoie de pantaloni cu talie înaltă pentru a ascunde anumite părți, dacă mă înțelegeți”, a remarcat Rihanna, într-un interviu acordat publicației The Cut.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Regele Charles  foto   GettyImages, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
1 Gabi cristea jpeg
andreea mantea si v slav jpg
sean diddy combs gettyimages jpg
Banner Dana Marijuana
Banner Camelia Mitoseru
petre roman si silvia chifiriuc jpg
Banner Elena Merisoreanu
Banner Adina Buzatu
image
actualitate.net
image
actualitate.net