Ryan Gosling, pus de iubită să aducă acasă lenjeria intimă folosită la filmări!

Ryan Gosling interpretează rolul lui Ken, iubitul lui Barbie, în producția cinematografică filmată în această perioadă și care ecranizează povestea celebrelor păpuși Mattel.

Nici nu a încheiat filmprile, că Ryan Gosling a fost sunat de mama copiilor săi, celebra actriță Eva Mendes, care l-a implorat să aducă acasă lenjeria intimă utilizată la filmări, pentru rolul Ken.

Visa din adolscență o întâlnire cu Ken

În emisiunea „Nightly Pop” a E! News, Eva Mendes a povestit că, din întreaga garderobă pusă la dispoziție de producători, i-a cerut partenerului ei să aducă acasă o singură piesă. „I-am spus simplu... Te rog să aduci acasă lenjeria intimă a lui Ken. E tot ce îmi doresc”, a dezvăluit actrița, în emisiunea citată.  

De altfel, lenjeria intimă cu pricina are o poveste aparte. Ryan Gosling și partenera sa din film, actrița Margot Robbie, fac deliciul echipelor de paparazzi care îi filează, de fiecare dată când filmările au loc în aer liber.

Citește și: Transformarea lui Ryan Gosling în Ken din filmul "Barbie" i-a revoltat pe fani

Ținuta lui Ryan Gosling, în chip de Ken, a fost sursa multor discuții online. Ca de fiecare dată, fanii s-au împărțit în mai multe tabere. Evident, câștigătoare va ieși chiar Eva Mendes, care se va bucura de o experiență veritabilă Ken, atunci când Ryan Gosling va ajunge acasă.

Ken, iubitul lui Barbie, a fost generații la rând un stereotip masculin, la care au visat multe fete și femei în toată firea. Astfel, oricine ar fi acceptat interpretarea știa că rolul implică o asumare și o responsabilitate pe măsură.

Filmul „Barbie”, lansat în 2023

De altfel, chiar Eva Mendes a mai menționat în interviu că o întâlnire cu Ken este „visul meu din adolescență”. Ea a mai spus că i se pare ciudat că iubitul ei interpretează rolul unui personaj celebru, însă, nu al unei persoane, ci al unei păpuși.

Ryan Gosling și Eva Mendes sunt părinții a două fetițe, Esmeralda, 7 ani, și Amanda, 5 ani. 

Citește și: S-au „sucit”! Johnny Depp revine în Pirații din Caraibe

Este primul film, cu actori în carne și oase, despre celebrele personaje. Până acum, Barbie și Ken au avut parte de ecranizări animate. Producția va fi lansată în iulie 2023.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

vladut
Satul Aceredo jpg
brad pitt angelina jolie jpg
cub ion țiriac png
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
Alexandru Arsinel batran
1 bruce willis jpg jpeg
medic bucuresti santajat datorie camatari dobanda 785568 jpeg
image
image
image
image
1 bruce willis jpg jpeg
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
pensionari care au deplatit facturi 0 jpeg
image png
Alexandru Arsinel batran
cub ion țiriac png