Selena Gomez, diagnosticată cu tulburare bipolară. A ajuns să audă voci!

Ultima actualizare:

Are o imagine strălucitoare, este superbă și apare mereu cu zâmbetul pe buze. La 30 de ani, Selena Gomez lasă impresia unei tinere de succes căreia nu îi lipsește nimic. În realitate, în spatele măștii celebrității, se ascund traume și tragedii nebănuite.

Se visa măritată până la 25 de ani

Selena Gomez a oferit detalii neștiute, până acum, despre toate problemele ei de sănătate, într-un documentar lansat, recent, „Selena Gomez: My Mind&Me”, adică „Selena Gomez: Eu și gândurile mele”.

Voi fi foarte sinceră cu toată lumea în legătură cu asta: am fost la patru centre de tratament. Cred că atunci când aveam douăzeci de ani a început cu adevărat perioada întunecată. Am început să simt că nu dețin controlul asupra a ceea ce simțeam. Am crescut crezând că voi fi căsătorită la 25 de ani. M-a distrus că nu eram nici pe departe în situația visată”, a povestit Selena Gomez, într-un interviu acordat revistei Rolling Stone.

Artista a devenit invidioasă pe alte celebrități, care la vârsta ei aveau deja întemeiată o familie. Ea a spus că singura ei prietenă, din industria muzicală, este Taylor Swift. Tânăra a devenit tot mai singuratică, așa că a căzut pradă unei depresii crunte, iar, în 2018, s-a întâmplat ceva îngrozitor.

În urmă cu patru ani, Selena Gomez a început să audă voci, ceea ce i-a declanșat o criză psihotică. Devenise paranoică și a fost diagnosticată cu tulburare bipolară. Ea a povestit faptul că din cauza numărului mare de medicamente administrate, ar putea să nu mai fie capabilă să procreeze. Mai grav, ea a dezvăluit că i-a trecut prin minte să se sinucidă.

În cele din urmă, a ajuns la dezintoxicare, unde a intrat în legătură cu un nou psihiatru, a cărui strategie a fost să îi reducă numărul mare de medicamente pe care aceasta ajunsese să și le administreze. „A fost nevoie de multă muncă grea până am ajuns să accept că sunt bipolară, și să învăț cum să mă descurc cu asta, pentru că nu poate să dispară”, a mărturisit Selena Gomez.

Cu un an înainte, artista a fost supusă și unui transplant de rinichi, când a ajutat-o buna sa prietenă Francia Raisa. Mai grav, ea a fost diagnosticată și cu boala autoimună lupus. Lupusul îi cauzează atrofie musculară și dureri și tot din acest motiv a făcut și miozită.

Lupusul eritematos sistemic este o afecțiune autoimună cronică, inflamatorie care apare atunci când sistemul imunitar al organismului produce anticorpi îndreptați împotriva propriilor structuri (țesuturi și organe). Inflamația cauzată de lupus poate afecta articulațiile, pielea, rinichii, celulele sanguine, creierul, inima și plămânii.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
cub bianca dragusanu gabi badalau png
Horia Brenciu se bucură din plin de vacanță, alături de familia lui
Imagine WhatsApp 2023 03 26 la 11 11 47 jpg
325900296 611778697423751 3594947241968718380 n jpg
Victor Pițurcă Vica Blochina
loredana groza jpg