Adda, umilită de un om important din industria muzicală! „M-a durut carnea de nedreptate”

Ultima actualizare:

Adda a făcut dezvăluiri încredibile în podcastul lui Măruță. Vedeta a povestit că a fost umilită fizic și verbal de un personaj important din industria muzicală. „Mă durea sufletul pentru că nu puteam să concep cum să se întâmple așa ceva”, a precizat îndrăgita cântăreața.

Adda, umilită de un om important din industria muzicală!
Adda, umilită de un om important din industria muzicală!

Cunoscută pentru hit-uri precum „Îți arăt că pot” sau „Nu plânge Ana”, Adda a relatat de curând un episod îngrozitor pe l-a trăit în cariera sa. 

„Un bărbat din această industrie m-a umilit foarte rău. A fost o umilință verbală, aproape fizică. Și problema a fost că era de față cu multă lume din industrie care nu s-a băgat. M-a făcut în toate felurile.

Mi-a spus că eu nu sunt un artist, că eu-s de rahat, că nu știu să cânt, că eu n-am voce, că ar trebui să-i pup mâinile și picioarele... că eu sunt luată de pe stradă, că nu-s femeie, că eu sunt bărbat...”, a povestit Adda în timpul podcastului Acasă la Măruță.

Adda, umilită de un personaj din industria muzicală: „Mi-a spus că ar trebui să-i pup mâinile și picioarele”

Vedeta susține că nimeni nu s-a băgat pentru a stopa acest moment. „Se uitau ca la spectacol. Trebuia să le aduc popcorn”, a povestit Adda. Totodată, explicațiile celor prezenți au lăsat-o fără cuvinte. „Hey, s-a enervat și el se mai întâmplă”, i-ar fi spus o fată care a asistat la momentul umilitor.

Vezi și: Dana Rogoz, dezvăluire emoționantă despre abuz: «Am încercat și eu să vorbesc despre hărțuire»

Totuși, cântăreața susține că a reacționat ferm în momentul în care bărbatul a jignit-o. „Am înghețat, însă am avut cuvintele la mine. Eu nu mă arăt. În momentul ală îmi crește adrenalina și sunt foarte pe situație. Eram Xena (...)După cinci minute fug și plâng la baie... deveneam Adda copilul, care crede că lumea e formată din unicorni roz și vată pe băț”, a povestit artista.

„M-a durut carnea de nedreptate. Mă durea sufletul pentru că nu puteam să concep cum să se întâmple așa ceva”, a adăugat Adda în podcastul lui Măruță.

Adda, jignită de un om din industria muzicală! „Mi-a spus că nu-s femeie, că eu sunt bărbat”

În legătură cu acel episod întunecat, Adda a găsit și puterea să ofere un sfat important pentru persoanele care sunt jignite. Artista susține că greșești dacă pui la suflet astfel de cuvinte.

„Când un om îți spune ceva, e despre el, dar, dacă tu reacționezi într-un anumit fel, e despre tine. Cumva, mi-am dat seama că eu am greșit că am pus la suflet”, a precizat cântăreața.

Referitor la acel incident, Adda nu a vrut să dea numele bărbatului care a umilit-o, dar a povestit că s-au mai întâlnit după ceva timp, iar acesta și-a cerut scuze.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
george burcea andreea balan fetitele ELLA CLARA jpg
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net