Adda, noi mărturii cutremurătoare despre boala de care suferă: «Am avut noroc că n-am murit!»

Ultima actualizare:

Adda a trecut printr-o experiență cumplită atunci când a contactat boala Lyme, dar unul dintre cel mai dificile aspecte a fost faptul că medicii i-au spus inițial că este perfect sănătoasă, așa că artista a avut o perioadă în care a suferit în tăcere.

Adda, noi mărturii cutremurătoare despre boala de care suferă: «Am avut noroc că n-am murit!»
Adda, noi mărturii cutremurătoare despre boala de care suferă: «Am avut noroc că n-am murit!»

Adda a povestit la podcastul lui Măruță despre cum a debutat boala și simptomele extrem de agresive pe care le-a avut, însă în ciuda durerilor, analizele medicale arătau în mod absurd că este un om perfect sănătos. Medicii chiar încercau s-o convingă pe Adda că totul se întâmplă doar în mintea ei, iar artista s-a gândit la un moment dat că poate este într-adevăr ipohondră, mai ales că și cei din anturaj îi spunea că nu este nimic în neregulă cu ea. 

Citește și: Adda, chinuită de un tratament dur pentru borelioză: «Mi-e rău de la pastile. 18 luni trebuie să fac injecții»

Vedeta a cheltuit o sumă fabuloasă, aproape 15.000 de euro, până când medicii au descoperit că de fapt suferă de boala Lyme, o afecțiune gravă pe care cel mai probabil a contactat-o din cauza unei înțepături de căpușă.

Artista a povestit un episod cutremurător când, copleșită de simptomele de care suferea, a izbucnit în plâns la duș și a strigat-o disperată pe mama ei. 

„Am avut noroc că n-am murit! La început era doar cutanant, pur şi simplu am avut o explozie, eram acasă, stăteam pe pat, şi mi-a bubuit pielea! Am făcut şi nod în gât, adică mă sufocam, aveam ganglionii ca nişte mingi de tenis, pe la gât, inghinal… eram varză! Intram în duş şi nu simţeam apa pe piele și o strigam pe mama, plângeam și îi ziceam: «Mama eu nu simt apa pe piele».

Nu rata: Cât are de tras Adda din cauza bolilor cu care a fost diagnosticată: "Nu îmi simt partea stângă din faţă şi piciorul stâng"

Mi-amorţeau mâinile, picioarele, aveam furnicături… mă frigea şoldul, erupţii pe piele, şi doctorul la care am fost cu aceste simptome mi-a spus: „Doamnă, mergeţi la psiholog, ca să nu vă trimit la psihiatrie!”. Analizele mele arătau… zici că eram un om sănătos!”, a spus Adda în podcastul lui Măruță.

Adda urmează un nou tratament pentru boala Lyme

Tratamentul pe care Adda trebuie să-l facă pentru boala Lyme este unul foarte complex și de lungă durată, având în vedere că a afecțiunea a fost depistată târziu. Recent artista a apelat la o nouă metodă de a ține boala sub control, este vorba de tratamentul în camera hiperbară. 

Vezi și: Adda, mesajul care a emoţionat-o până la lacrimi. Ce i-a spus un fan, legat de boala cu care se luptă: "Înţeleg prin ce treci acum"

Solista a plecat la Constanța pentru tratamente hiperbare și de termoterapie (hipertermie), care vor fi urmate și de o serie de injecții.

„Acel moment când reziști la o temperatură de 60 de grade, corpul tău atingând 40, o oră și ceva. Merit o ciocolată! Da, încă nu o mănânc. După ce se duce Gogutz (boala n.r) la mă-sa, o halesc pe toată!

Sunt la Constanța de două zile și mă simt cel mai în siguranță alături de echipa de oameni faini de aici. Am venit la tratamente de hiperbară, hipertermie și să fac prima doză injectabilă ca să-i dau lui Gogu să zacă.”, a scris Ada pe rețelele de socializare. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
image
actualitate.net
image
actualitate.net