Arde, uite cum arde! Cum se răcoresc vedetele la 43 de grade?!

#Exclusiv Click!

ANM a emis un nou cod portocaliu de caniculă. Capitala, printre zonele vizate de temperaturi ridicate. Iată cum se răcoresc vedetele!

Canicula ne-a „ucis”! Miercuri, o avertizare de Cod portocaliu pentru caniculă a intrat în vigoare în București și în nouă județe din țară. 
Vedetele au fugit din „cuptorul” în care s-a transformat Capitala și au luat cu asalt Litoralul. Pozele sunt incendiare!

Conform meteorologilor, miercuri, în județele Arad, Timiș, Caraș-Severin, Mehedinți, Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu, Ilfov, precum și în municipiul București, valul de căldură a adus temperaturi maxime cuprinse între 37 și 39 de grade Celsius. 

Dar pentru că indicele temperatură-umezeală (ITU) a depășit pragul critic de 80 de unități, temperaturile resimțite au fost de peste 40 de grade. 
La București, chiar 43 de grade! Și meteorologii avertizează că valul de căldură va persista în toată țara și în zilele următoare și va fi emis probabil Cod roșu pentru weekend.

Cel mai lung val de caniculă

Ne aflăm în mijlocul celui mai lung val de caniculă din istorie, cu temperaturi care nu au coborât sub 35 de grade Celsius la umbră timp de 7-10 zile. Cupola de căldură va persista până la mijlocul săptămânii viitoare, așa că vedetele noastre au căutat locurile perfecte pentru a se răcori. Fie și-au amenajat în propria curte piscină și umbră din belșug, fie au fugit la mare.

Roxana Nemeș are piscină top la vila din Băneasa Foto: Instagram
Roxana Nemeș are piscină top la vila din Băneasa Foto: Instagram

Roxana Nemeș: „La piscină mă găsiți toată vara!”

Roxana Nemeș este o norocoasă. Înfruntă temperaturile de peste 40 de grade din aceste zile din București, la piscina proprie.

Artista și soțul ei, Călin Hagima, și-au construit o vilă de lux în zona Băneasa, iar Roxana a cerut neapărat o piscină ca-n reviste, în curte. Solista stă la plajă toată ziua și se răcorește cu un cocktail și o baie bună în piscina de cinci stele.

„E foarte tare sentimentul acesta de a face ce vrei tu, când vrei tu, în curtea ta, în intimitatea ta. Am trăit de când eram mică la curte, la casă. Mi-am dorit extraordinar de mult să ne mutăm la casă pe pământ. E cel mai fain sentiment. La piscină mă găsiți toată vara! E visul meu împlinit”, a spus Roxana.

Annes are doi palmieri în curte foto: Instagram
Annes are doi palmieri în curte foto: Instagram

Annes și-a adus palmieri în curtea casei

Cântăreața Annes și soțul ei, impresarul Dan Anghel, și-au făcut o casă care se învârte după soare în Bragadiru. Annes are și o curticică în spatele cochetei vile, pe care a amenajat-o după bunul plac.

Inițial, a vrut să facă și o piscină în care să se răcorească vara, dar a sfârșit prin a aduce palmieri. Curtea ei seamănă acum cu o plajă tropicală. 
 „Anul acesta am finalizat peisagiatica grădinii noastre. Am plantat un soi de palmieri, care este rezistent la temperaturi de -15 grade și magnolia Grandiflora (veșnic verde). Voiam o grădină în care să ne relaxăm și la care să muncim foarte mult, așa că acum putem face baie de soare acasă fără să ne deplasăm neaparat la mare sau în alte vacanțe exotice. 

Lângă cei doi palmieri era în proiect și un jacuzzi, însă am renunțat la idee, după ce am aflat că întreținerea lui necesită timp și tot felul de substanțe de curățare. La mare mergem chiar săptămâna aceasta cu concerte, dar nu voi apuca să fac plajă. Bronzul de curte este la fel de frumos ca cel de la malul mării”, a declarat Annes, pentru Click!

Diana Munteanu a mers în vacanță cu fiul ei, în Grecia Foto: Instagram
Diana Munteanu a mers în vacanță cu fiul ei, în Grecia Foto: Instagram

 Diana Munteanu a încins Internetul cu pozele de la mare

La 45 de ani, vedeta tv Diana Munteanu și-a etala superbul corp pe plajă. Este mereu într-o formă de zile mari și aproape se poate spune că ar fi sora fiului ei de 15 ani,  David, nu chiar mama acestuia.

Diana Munteanu este întotdeauna bronzată ca la carte și adoră să își etaleze trupul de zeiță, tras printr-un inel, pentru că mereu stârnește tot felul de comentarii. 

Este o femeie frumoasă și extrem de invidiată pentru calitățile sale fizice. Cum s-ar zice, cu trecere timpului, Diana Munteanu, este din ce în ce mai atrăgătoare și mai senzuală și parcă întinerește pe zi ce trece, descoperind adevăratul elixir al tinereții! ( autor: Dana Popa)

Ana Baniciu nici nu zici că a născut Foto: Instagram
Ana Baniciu nici nu zici că a născut Foto: Instagram

Ana Baniciu, siluetă de vis, la o lună după naștere

Deși a născut acum o lună, Ana Baniciu (31 de ani), proaspăta mămică a unui băiețel blonduț și foarte frumușel, și-a afișat deja silueta de vis de după naștere, la mare, pe litoralul românesc. Și e tare mândră de corpul ei!


"Azi se împlinește o lună de când am născut și cu ocazia asta am avut un strop de timp pentru mine...pentru noi! Am fugit la plajă și mi-am etalat corpul de după sarcină (...) Da! Sunt o norocoasă pentru cum arăt și sunt conștientă de asta! 

Când am rămas însărcinată aveam 47 de kilograme. O greutate pe care încercăm de aproximativ doi ani să o mut din loc și nu s-a putut deloc! 

Am luat în sarcină 16 kilograme pe care le-am primit așa cum au venit, kilograme cu care nu m-am stresat absolut deloc pentru că nu asta era important pentru mine....", a povestit proaspătă mămică pe pagina sa de Instagram.( autor: Dana Popa)

Raluca Guslicov stă la mare toată vara Foto: Instagram
Raluca Guslicov stă la mare toată vara Foto: Instagram

Raluca Guslicov: „Pentru mine marea e medicament”

Raluca Guslicov a fugit și ea în aceste zile toride la malul mării. Artista îmbină utilul cu plăcutul pe Litoral. Are spectacole în toate stațiunile și, în timpul liber, adoră să înoate.


„Pentru mine marea e medicament, mă vindecă de orice. Și, dacă pot să o îmbin și cu munca, e perfect. Am concerte foarte multe aici la malul mării în perioada asta. Mă simt în elementul meu aici la mare departe de arșița din Capitală”, a declarat Raluca Guslicov, în exclusivitate pentru Click!

Cristina Vasiu și soțul Cătălin se bălăcesc în piscină Foto: Instagram
Cristina Vasiu și soțul Cătălin se bălăcesc în piscină Foto: Instagram

Cristina Vasiu, lună de miere la Mamaia

Cristina Vasiu și Cătălin Stoica au plecat, imediat după nuntă, la un resort de pe malul Mării Negre, unde își petrec luna de miere. 

„Luna de miere am început-o cu patru zile la mare, într-un resort de lux din Năvodari. Ne-au așteptat așa de frumos, cu un pat plin cu trandafiri, în formă de inimă, baloane în toată camera și cu șampanie. E de vis!”, a povestit solista, pentru Click! După zilele petrecute la mare, Cristina și soțul ei vor pleca la Paris.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net