Câte clase și ce studii are Nicu Paleru. Părinții artistului l-au susținut să își urmeze pasiunea pentru muzică, ce s-a transformat într-o carieră de succes

Nicu Paleru, în vârstă de 51 de ani, este unul dintre cei mai renumiți interpreți de muzică populară din România. Are o carieră strălucită și o familie frumoasă, însă, puțini fani știu ce studii are, de fapt artistul.

Câte clase și ce studii are Nicu Paleru / foto: arhiva Click!
Câte clase și ce studii are Nicu Paleru / foto: arhiva Click!

Născut pe data de 23 aprilie 1973 în Pitești, Nicu Paleru, în vârstă de 51 de ani, este unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți de muzică de petrecere din România. De-a lungul carierei sale, artistul a lansat o mulțime de piese care au făcut furori în rândul românilor, printre care „Eu beau vinul cu borcanul”, „Țuica face pe deșteapta”, „La comanda mea, să cânte muzica” sau „Aș da toți banii să întorc anii”. Cântărețul de muzică de petrecere întreține, de fiecare dată, atmosfera la evenimentele în care este invitat.

Câte clase și ce studii are Nicu Paleru

Puțini sunt, însă, cei care știu că atât mama artistului, cât și tatăl acestuia au fost pasionați de muzică, astfel că l-au susținut pe fiul lor să își urmeze pasiunea, ce s-a transformat ulterior într-o carieră de succes. De altfel, mama sa, o mare iubitoare de romanțe și cântece populare, a fost cea mai mare susținătoare a lui, încurajându-l să persevereze și să-și dezvolte talentul.

De asemenea, în ceea ce privește studiile pe care le-a urmat, Nicu Paleru a studiat la Școala Populară de Arte din Pitești, secția canto -muzică ușoară, iar prima dată a urcat pe scenă la Festivalul „Laleaua de Aur” din Arad. A început să cânte încă din 1990, iar succesul național l-a atins la sfârșitul anilor '90, cu ajutorul unui post român de televiziune într-un spectacol dedicat acestui gen de muzică.

Nicu Paleru a fost căsătorit cu Gabriela timp de 15 ani, însă povestea lor de dragoste nu a avut să dureze până la adânci bătrâneți. De asemenea, aceasta i-a fost impresară timp de 17 ani.

Ulterior, în 2011, într-un restaurant românesc din New York, în timp ce încă era căsătorit cu Gabriela, a cunoscut-o pe actuala lui parteneră de viață, Cristina, care este cu 11 ani mai mică decât artistul. La scurt timp după căsătorie, cei doi au devenit părinții unei fetițe minunate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
angelina jolie jenny shimizu jpg
horia brenciu jpg
baza stanga dakota 1 jpg
pavel bartos si sotia lui anca (2) jpg
Banner Connect-R
nicoleta luciu carmen tanase jpg
banner Monica Anghel
fiica virgil iantu foto facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net