Celebra Eva Kiss, destăinuri la 34 de ani de când a părăsit România. Cum arată acum viața artistei care încânta milioane de români

Faimoasa artistă Eva Kiss a vorbit pe larg despre viața pe care o are acum, la 34 de ani după ce s-a stabilit în Danemarca.

Artista revine frecvent în România
Artista revine frecvent în România

Eva Kiss s-a stabilit în Danemarca cu 34 de ani în urmă, însă recent, fiind în țară, a vorbit despre cum arată viața ei acum și despre modul în care a reușit să se acomodeze dincolo de hotare. Iar atunci când a fost întrebată cât de des vine în România, îndrăgita artistă a mărturisit că revine frecvent în țară, pentru a se relaxa.

„Revin relativ frecvent în țară, ceea ce, pentru mine, înseamnă un fel de reîncărcare a bateriilor. De altfel, și eu, și soțul meu, Radu Constantin, suntem extrem de conectați la realitatea din România, urmărim știrile și programele românești, ne preocupă foarte mult ce se întâmplă aici și, ori de câte ori revenim în țară, trăim ca oamenii obișnuiți de aici.

Bineînțeles, în Danemarca ne lipsesc efervescența publicului din România, căldura și emotivitatea acestuia, dar și acolo avem un public constant, diferit, evident, de cel de-aici. Până la urmă, plăcerea de a asculta muzică aparține tuturor și poate că ar trebui să ne concentrăm, ca artiști, mult mai mult pe ce ne apropie unii de alții și mai puțin pe deosebiri. Cert este că ne simțim acasă și aici, și în Danemarca”, a povestit Eva Kiss, potrivit viva.ro.

„Revin relativ frecvent în țară”

Eva Kiss a cântat pentru Regina Danemarcei
Eva Kiss a cântat pentru Regina Danemarcei

Eva Kiss a reușit să învețe ușor limba daneză, iar, mai mult decât atât, a avut privilegiul de a cânta pentru regina Danemarcei.

„De două ori, în 1997 şi în 2004, am cântat în faţa Majestăţii Sale Regina Danemarcei, o mare onoare pentru noi, ca artiști. Aceasta a fost dovada că ne-am integrat perfect în Danemarca și că suntem apreciați ca artiști și ca cetățeni.

Deși pare dificilă, limba daneză are o muzicalitate aparte, am învățat-o la început de nevoie, ulterior de plăcere. Fetele mele nu au avut, cu siguranță, problemele pe care le-am avut noi în învățarea limbii daneze. Dar a fost necesar, pentru că este limba țării în care trăim de peste 34 de ani”, a mai spus faimoasa artistă.

În plus, întrebată fiind dacă mai cântă în Danemarca, Eva Kiss a spus că încă susține concerte alături de artiști danezi. „Sigur că da, cântăm. Avem concerte cu artiști danezi renumiți, cântăm la petreceri private. Deși pandemia ne-a afectat și pe noi, încă suntem căutați”, a declarat aceasta.

„Am cântat în faţa Majestăţii Sale Regina Danemarcei”

La vârsta de 29 de ani, îndrăgita artistă s-a botezat la ortodocși și încă păstrează tradițiile creștine. „Sigur că da, Danemarca este tot țară creștină, păstrăm tradițiile în familie, celebrăm sărbătorile ca orice familie de români sau danezi. Fetele au și ele aceste preocupări, de Paște și de Crăciun ne vizităm și facem schimb de bucate tradiționale, în spiritul sărbătorilor”, a spus Eva Kiss.

Întrebată dacă ar schimba ceva din viața ei, artista a răspuns că a ajuns la vârsta la care înțelege că nimic nu se întâmplă accidental. „Nu știu acum ce să zic, am ajuns la momentul în care am înțeles că nimic nu este întâmplător, accidental sau coincidență. Doar viața ne învață lecții în fiecare secundă a ei. De aceea mă bucur de tot ce a fost, în ideea că toate suferințele au avut un rost”, a mărturisit cântăreața.

Iar atunci când vine vorba despre vise neîmplinite, Eva Kiss a răspuns sincer: „nu m-am gândit la asta…” În final, artista a fost întrebată ce titlul ar da unei cărți, sau unui film despre viața ei: „Trăiește acum și aici!”, a răspuns cântăreața.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net