Corina Caragea, de urgență la spital. Incredibil ce i s-a întâmplat în ultima zi de vacanță

A început anul cu distracție , într-un loc exotic, dar a terminat vacanța nu tocmai așa cum și-ar fi dorit!

Corina Caragea a petrecut cu fast Revelionul și ziua ei de naștere, fiind născută chiar pe 31 decembrie și împlinind 41 de ani. A ales ca destinație Thailanda, dar în ultima zi de vacanță a avut parte de un accident, motiv pentru care a ajuns la spitalul din Koh Samui.

Vedeta PRO TV nu a intrat în prea multe detalii, însă a dat de înțeles faptul că ar fi căzut și s-a lovit la picior, așa că a avut nevoie de ajutor specializat. Corina Caragea s-a fotografiat la spital, cu picioarele bandajate și le-a povestit internauților faptul că a avut ca adversar....trotuarul. Mulțumită de condițiile din spitalul din Koh Samui, vedeta a mărturisit că acesta arată ca un hotel de lux și că a fost îngrijită bine.

Corina Caragea, vacanță încheiată cu probleme

Așa s-a încheiat vacanța mea. Chiar dacă nu prea arăt, sunt bine. Să vedeți adversarul meu, trotuarul! Spitalul din Koh Samui arată ca un hotel de lux, medicii sunt atenți, profesioniști și amabili. Nu trec așa rapid de la șlapi la bocanci, dar revin chiar de mâine dimineață la Știrile din Sport", anunța aseară Corina Caragea, pe pagina sa de Instagram.

Se știe deja pasiunea pentru călătorii a frumoasei vedete, care povestește pe blogul său de travel toate experiențele întâlnite în vacanțe. Prezentatoarea știrilor sportive nu ratează nicio ocazie de a călători în locuri exotice și este mereu admirată de fanii săi pentru postările pe care le face, mai ales atunci când este în costum de baie.

Nu își expune viața privată

În ceea ce privește viața ei privată, Corina Caragea a preferat să o țină departe de lumina reflectoarelor. Ea formează un cuplu de mai bine de zece ani cu Robert Pongracz, fostul vicepreședinte al LPF.

„Mă deranjează când cei dragi sunt afectați de articolele mincinoase despre ei. Și au fost câteva. Eu sunt deja obișnuită să citesc știri inventate, dar ei nu. Nici cei care sunt subiect alături de mine (un bun prieten era să facă accident de mașină, încercând să scape de paparazzi care îi tot blocau calea și îl șicanau în trafic) și nici cei care citesc și cad în plasă, crezând ce văd sau ce aud de la alții care au citit. De aceea am și ales să păstrez viața personală doar pentru mine și cei apropiați…

Să nu postez pe rețelele sociale, să nu fac din viața mea privată un instrument de strâns like-uri sau vândut coperte de reviste, așa vreau să îmi protejez intimitatea, dar desigur, asta stârnește și curiozitate și dă naștere unor zvonuri sau povești inventate. Eu îmi văd mai departe de viață, indiferent de ce apare în presă și îi las pe alții să creadă/scrie ce vor”, a mărturisit Corina Caragea, potrivit viva.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net