Cristina Șișcanu, acuzată că este șefa în casă. „Că tu ești sclavul meu, că eu sunt regina!” Mădălin Ionescu a reacționat

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu formează de mai bine de 12 ani unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul autohton românesc. Și-au clădit o familie minunată împreună cu Petra, fetița lor, dar și cu cei doi copii ai prezentatorului din fostul mariaj, Ștefania și Filip.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu / foto: Social media
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu / foto: Social media

Atât Mădălin Ionescu cât și Cristina Șișcanu și-au expus dintotdeauna viața personală pe Internet și au răspuns mereu întrebărilor mai mult sau mai puțin plăcute primite din partea fanilor. 

Mădălin Ionescu: „Cristina este foarte înțelegătoare”

Prezentatorul TV sare în apărarea soției sale după ce a fost acuzată că „profită” de bunătatea lui, așa cum fanii i-au reproșat tot mai des. Deranjată de cele întâmplate, Cristina Șișcanu a ales să clarifice situație, explicând că la ei în casă „nu cântă niciun cocoș”, căci există echilibru și comunicare. 

Cristina Șișcanu: „Baby, spune și tu adevărul că nu mă simt confortabil. Că tu ești sclavul meu, că tu execuți tot ce spun eu, că eu sunt regina, eu sunt cea care dau ordine ș.a. Spune și tu adevărul, ce viață duc eu...”

Mădălin Ionescu: „Eram la eveniment, prezentam și în timp ce Cristina stătea cuminte într-un colț, au venit tot felul de doamne și domnișoare care și-au făcut poze cu mine”.

Cristina Șișcanu: „Dar nu numai că făceau poze cu tine, te luau în brațe, te pupau”.

Mădălin Ionescu: „Cristina a fost foarte înțelegătoare și nici nu mi-a zis nimic, nu mi-a reproșat”.

Cristina Șișcanu: „Dacă la începutul relației mi se părea mie că eu am ultimul cuvânt de spus, de foarte mult timp nu mai e așa. Știi de când s-au schimbat lucrurile? De când s-a născut Petra”.

Mădălin Ionescu: „Eu nu cred că există șef în casa asta. Noi nu suntem genul de cuplu în care unul comandă și celălalt se supune. Amândoi avem personalități puternice. Mie nu îmi place să mă cert. Eu sunt reflexia ta, dar nu cred că se pune problema de supunere, percepția asta e eronată.

Nu vreau să fiu dur, dar doi oameni care se iubesc și care transmit asta, vor fi mereu judecați de cei nefericiți. Un bărbat care îi este loial unei femei, va fi mereu privit ca un pămpălău și o femeie care îi este loială unui bărbat, va fi întotdeauna privită ca o șmecherică, care sigur are ea ceva de ascuns.”, au spus Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu pe Facebook.

image
image
image
image
image
image
banner maria lungu png
6 actrita tily niculae jpg jpeg
radu valcan instagram jpg
banner silvia chifiriuc png
corina caciuc laurentiu reghecampf jpg
banner Nouria Nouri png
cub dan bittman denise rifai png
viorel stegaru jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net