Cum se simte Majda la o săptămână de la intervenția de lipoaspirație asistată prin laser: „Port corsetul”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Majda Aboulumosha (36 de ani) este deja o prezență exotică ravisantă însă își dorește să arate din ce în ce mai bine. Actrița și prezentatoarea TV a decis că este momentul potrivit să recurgă la o intervenție de lipoaspirație asistată prin laser așa că a pășit pragul medicului  estetician.

Pe pagina sa de Instagram, Majda a explicat de ce a făcut această alegere chiar acum o săptămână de zile. Parctic a vrut să topească urmele rămase pe corpul ei din cauza oscilațiilor kilogramelor pe care le-a avut în plus la un moment dat.

"Am terminat emisiunea și  imediat m-am îndreptat spre clinică. Am emoții, recunosc... Cine mă cunoaște  știe că sunt un mic cercetaș, pun în balanță mult deciziile  și când mă hotărăsc știu foarte bine că am făcut cea mai bună alegere. De-a lungul timpului am avut oscilații de kilograme, pierderi de aproape 30, 20 de kilograme, etc. și acestea au lăsat urme pe corpul meu, în special în zona picioarelor. Sunt adepta mâncatului sănătos, a sportului și mereu am avut grijă să echilibrez, dar unele lucruri chiar nu mai țin de mine..." a povestit Majda pe social media.

Totul este bine acum iar vedeta poartă un corset până la vindecare.

"Intervenția de care am nevoie este o lipoaspirație asistată prin laser... M-am prezentat în cabinetul doamnei doctor și am simțit că am făcut cea mai bună alegere. Nu m-am dus cu poza altei femei, ca să arăt ca ea, nu a fost vreun moft și nici nu am vreo așteptare măreață, doar am vrut să aleg un specialist care să îmi înțeleagă nevoile. Fiecare corp este unic și diferit!", a mai precizat Majda care va prezenta în cadrul emisiunii Vorbește lumea toate detaliile și intervenția pentru care a optat.

După doar o săptămână de la intervenția suferită, Majda nu are dureri deloc și nu și-a întrerupt activitatea atât cu emisiunea în cadrul căreia are rubrica ei cât și cu evenimentele la care este invitată. Deocamdată nu are voie să meargă la sală timp de o lună de zile.

"Momentan am o săptămână de la intervenție. Nu am dureri. După vreo patru săptămâni se văd rezultatele, încă port corsetul, sunt cuminte, mă simt foarte bine, vin la emisiune, nu mi-am anulat nimic, nicio activitate, prezint în continuare. Nu am avut niciun fel de durere. Așa cum am scris pe Instagram, am avut anumite oscilații de kilograme și am rămas cu anumite depozite, care nu mai puteau fi  eliminate prin dietă sau sport dar eu mănânc în continuare sănătos.  Eu fac în continuare sală doar că acum nu mai am voie să merg la sală o lună de zile. Eu întotdeauna am avut grijă de mine!", ne-a mărturisit Majda pentru Click!, pe care am prins-o chiar într-o pauză de publicitate în timp ce era în platoul de la Vorbește lumea, la PROTV.

Fiica Majei a împlinit 11 ani

Majda are o fiică la fel de frumoasă ca ea, care îi calcă pe urme și care a împlinit recent 11 ani. Pentru că fetița ei este totul pentru ea, Majda i-a transmis un mesaj emoționant prin intermediul rețelelor de socializare.

"La mulți ani, suflețica mea! În urmă cu 11 ani la 10.50, am adus pe lume suflețica care mi-a schimbat viața, care m-a făcut să înțeleg că pot să mut munții din loc când vine vorba despre ea, că în ochii ei sunt eroină.Ea îmi este totul! Să-ți trăiești visul și să nu uiți niciodată că te iubesc mai mult decât poți duce!Te iubesc, fetița mea!", i-a urat vedeta fiicei sale care a crescut frumos și care o moștenește din plin.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Margareta a României și Principele Radu foto Facebook jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
BeFunky collage (43) jpg
savuica jpg
madalina ghenea jpg
paris hilton gettyimages jpg
movie theater 2502213 1280 jpg
oana roman jpg
Jennifer Lopez Foto Profimedia jpg
banner vacante png
image
actualitate.net
image
actualitate.net