Dan Negru, descoperire uluitoare în India. Vedeta a dat peste Ceaușescu / VIDEO

Ultima actualizare:

Dan Negru a făcut o descoperire uluitoare în vacanța din această iarnă. Vedeta de la Kanal D a decis să plece departe de România, într-o călătorie de neuitat, alegând ca destinație India. În aventura sa, prezentatorul TV a dat peste Ceaușescu și a vrut să împartă cu toți românii acest lucru.

Dan Negru, descoperire uluitoare în India. Foto: colaj Click!
Dan Negru, descoperire uluitoare în India. Foto: colaj Click!

După ce aproape 25 de ani a prezentat Revelionul la Antena 1, vedeta a renunțat anul acesta la marea petrecere de Anul Nou și a plecat departe de România, într-o vacanță binemeritată.

Ajuns în India, în țara cu 1,3 miliarde de locuitori, Dan Negru a avut parte de o experiență cu totul neașteptată. Prezentatorul îndrăgitei emisiuni „Jocul cuvintelor” a ajuns la memorialul lu Mahatma Gandhi, părintele spiritual al țării. Acolo a făcut o descoperire uluitoare. „Ole, Ole, Ceaușescu încă e”, a scris vedeta pe pagina sa de Facebook.

Ce a găsit Dan Negru în India? „Ole, Ole, Ceaușescu încă e”

Memorialul lui Mahatma Gandhi e loc de pelerinaj pentru indieni. Acest spațiu sacru are în apropiere doi copaci uriași. Unul dintre ei a fost plantat de liderul vietnamez Ho Chi Minh, iar celălalt de Nicolae Ceaușescu. 

„Ăsta e memorialul lui Mahatma Gandhi, unul dintre cele mai căutate locuri din India. E chiar un fel de pelerinaj aici, vin oameni, se roagă, fac fotografii , dar nu asta vreau să vă arăt.

În fața memorialului părintele națiunii, cum e numit Mahatma Gandhi, e un copac plantat de Ho Chi Minh și mai este încă unul, cel de acolo.

Doi copaci, atât! Ăștia doi sunt în fața memorialului părintelui națiunii indiene! Hai să vi-l arăt pe al doilea, că merită. Țineți-vă bine!”, spune Dan Negru în clipul postat pe Facebook.

Pe plăcuța de la baza copacului este scris „Plantat de Nicolae Ceaușescu, președintele consiliului de stat al României, pe 13 octombrie 1969”.  

Dan Negru a găsit copacul lui Ceaușeascu, în India. A fost plantat acum 53 de ani

„Al doilea copac din fața memorialului părintelui națiunii Mahatma Gandhi a fost plantat de, țineți-vă bine…Nicolae Ceaușescu în 13 octombrie 1969, uite cât s-a făcut.

Acesta este unul dintre cele mai cătate locuri din India, memorialul celui mai iubit politician pe care l-a avut India vreodată, Mahatma Gandhi, și ală a copacul lui Ceaușescu. La multi ani, România!”, a încheiat Dan Negru, clipul postat pe rețelele de socializare.

Prezentatorul de la Kanal D a postat pe pagina lui de Facebook, în ultimele zile, mai multe filmulețe și fotografii din India. „Regele audiențelor”, așa cum a fost supranumit Dan Negru, pare că se bucură din plin de călătoria specială pe care și-a făcut-o cadou chiar la începutul anului 2023.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
WhatsApp Image 2024 04 16 at 20 36 44 jpeg
florin dumitrescu si sotia webp
pepe 1 jpg
banner Cornel Palade png
cub anca serea png
image png
Monica Birladeanu decolteu (2) jpg
banner dinu maxer png
image
actualitate.net
image
actualitate.net