De ce nu se vede tătic Răzvan Popescu? Ce a făcut omul de radio cu hainele din vechea garderobă!

#Exclusiv Click!

Omul de radio Răzvan Popescu (45 de ani) a ajuns acum, la doi ani de la operația de micșorare a stomacului, la o greutate la care nici nu visa, având deja sub 85 de kilograme.

A fost nevoit să își schimbe mai toată garderoba și să își reconfigureze dressingul. Cât despre viața lui, Răzvan Popescu de la Radio ZU ne-a răspuns unei curiozități. Se vede sau nu tătic pe viitor?

"Răspunsul e nu, nu mă văd tătic. Dacă mi-ar plăcea, e o experiență. Și cred că e o experiență prin care ar trebui să trecem fiecare dintre noi. Și de ce nu ar trebui să trec și eu. Clar e o experiență care vine și cu mult stres și cu multe emoții. Pentru că din momentul în care apare un copil în viață, până în ultima zi, vei mai avea grija cuiva. Oricât ar fi de mare, de adult, de matur și de bărbat și de puternic și de luptător, vei avea și grija lui", ne-a mărturisit pentru Click! Răzvan Popescu.

"Ți se va strânge stomacul de emoție dacă îl vei suna și la 30 de ani ai lui și nu îți va răspunde la telefon. Și te vei gândi, oare e ok? Dar pe de altă parte, nu va trebui să îți arăți așa mult sentimentele, pentru că desigur vei fi criticat: “Ce putea să-mi se întâmple?”,  “Eu sunt suficient de matur”. De ce spun asta? De ce ar trebui să fim toți tătici și părinți în general? Ca să înțelegem temerile pe care le-au avut față de noi și față de siguranța noastră sau pe care chiar le au părinții noștri. Până nu trecem prin experiența de părinți, nu-i vom înțelege niciodată pe părinții noştri", e de părere prezentatorul

De ce nu se lipsește din portbagaj

După ce a început să slăbească, Răzvan Popescu s-a desprins ușor de hainele vechi cu multe măsuri în plus și a început să se înnoiască din acest punct de vedere. Acum este întrebat adesea ce s-a întâmplat cu vestimentația sa din trecut. 

"Alea bune, alea noi, le-am dat prietenilor. Am prieteni care se potriveau cu măsurile mele vechi. Am păstrat câteva haine, nu mă întreba din ce motive, am chiar o geacă de pe vremuri pe care o țin mereu în portbagaj. O numesc geacă de grătar. Și de fiecare dată când plec toamna-iarna la un grătar cu prietenii, o pun pe mine că mă acoperă total. E cam ca un cort. Pot să o numesc și casă, că e atât de mare încât îmi ține și loc de dormitor. Dar alea care erau bune și noi, le-am dat", ne-a lămurit pe deplin Răzvan Popescu.

Așteaptă cu nerăbdare Forza ZU de la Baia Mare

Pentru că este om de radio cu ștate vechi și pentru că la Radio ZU se fac cele mai tari concerte, Răzvan Popescu  a început deja să numere zilele până la sfârșitul lunii august atunci când va avea loc un mare eveniment la locul său de muncă.

"Am un concert la care trebuie să ajung. Sigur voi ajunge până la sfârșitul anului. Se întâmplă pe 31 august la Baia Mare. Este Forța ZU, acolo unde invit pe toată lumea. Pentru că este cam cel mai tare festival al muzicii românești pe care îl organizează cineva. Și mă bucur că acei cineva suntem noi. Așadar, 31 august, final de vară, nu final de an, Baia Mare, Forța ZU", ne-a spus mândru, Răzvan Popescu, atunci când l-am întrebat la ce mare concert își dorește să ajungă până la sfârșitul anului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
vedete modeste colaj jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Banner Mihai Traistariu
Banner Octavian Dobrota
andreea balan victor cornea colaj instagram jpg
antonia si fata maya 5 jpg
Banner Tj si Francisca
banner Jorge
Mioara Roman  a  ajuns  iar la  spital  Click!
Banner Daniela Gyorfi
image
actualitate.net
image
actualitate.net