Dorian Popa, dat afară cu poliția dintr-un hotel din Germania. Scandal monstru: «A contat că suntem români»

Ultima actualizare:

Dorian Popa a fost protagonistul unui scandal monstru într-un hotel din Frankfurt, Germania, unde poliția a intervenit pentru a-l da afară pe îndrăgitul vlogger român.

Dorian Popa, dat afară cu poliția dintr-un hotel din Germania. Scandal monstru
Dorian Popa, dat afară cu poliția dintr-un hotel din Germania. Scandal monstru

Dorian Popa a avut parte de o experiență extrem de neplăcută, într-un hotel din Germania, unde organizase o mică întâlnire cu fanii săi din din afara granițelor României.

Vedeta a povestit că, inițial, personalul hotelului a fost amabil cu el și apropiații săi, însă situația s-a schimbat radical, în foarte scurt timp. 

Dorian Popa a povestit pe canalul său de YouTube că la insistențele fanilor săi din Germnia, s-a gândit că ar fi frumos să organizeze o sesiune de poze și autografe, în incinta hotelului unde era cazat. 

Vloggerul român s-a gândit că vor apărea cel mult 15-20 de fani, însă spre surprinderea lui, și-au făcut prezența mult mai multe persoane decât preconizase, inclusiv clienții hotelului au dorit să facă poze cu influencerul. 

Ultimă oră Dorian Popa iubește de un deceniu aceeași femeie! De ce nu o cere în căsătorie pe Claudia Iosif

Din păcate fanii lui Dorian Popa au sosit în număr atât de mare, încât nu au fost primiți la recepția hotelului, motiv pentru care influencerul a mutat sesiunea foto în hol.

Nici acest gest nu a mulțumit personalul unității, care fără să-l anunțe pe Dorian Popa au chemai imediat poliția dintr-un motiv, oarecum absurd. 

Vloggerul și oamenii legii au discutat calm, iar unul dintre polițiști i-au cerut lui Dorian că reprezentanții hotelului nu-i permit să să desfășoare o activitate de promovare în interiorul instituției, motiv pentru care e nevoie să se relocheze la 100 de metri de hotel. 

Citește și Dorian Popa a ajuns pe mâna medicilor! Cum se simte după operație

,,Tot făcând poze au tot venit oamenii de la recepție și se uitau și am zis că o să ne-o facă friptă. N-am stat cu mai mult de 20 de persoane și mai mult de 15-20 de minute la poze în hol, m-am bucurat că au putut face cei mititei poze. Facem poze, facem poze, până când, la un moment dat, ce crezi? Apare poliția! A venit poliția la mine, foarte drăguț un domn polițist însoțit de o doamnă polițist, dacă îmi amintesc bine. Vine domnul polițist și spune: Știți, nu are nicio legătură cu restricțiile, dar cei de la hotel spun că le blocați intrarea și că și-ar dori să ieșiți afară din hol. Eu voiam să ieșim în fața hotelului, la care domnul polițist spune că nu în fața hotelului, ci la 100 de metri distanță. Eu râdeam atunci, efectiv, erau părinți cu copii în brațe. Așa am mers cu polițistul la 100 de metri distanță de hotel”, a declarat artistul pe YouTube.

Dorian Popa susține că a fost discriminat pentru că este român

Dorian Popa a dezvăluit că a fost extrem de dezamăgit de atitudinea celor de la hotelul din Germania și susține că gestul lor a avut legătură și cu faptul că era vorba de un grup de români. Vloggerul a povestit că inițial a făcut reclamă hotelului pe pagina de Instagram și că a avut numai cuvinte de laudă la adresa instituție.  

Nu rata și Dorian Popa, încătușat și percheziționat de polițiștii eleni! Ce s-a întâmplat

,,Și așa am stat între doi zgârie nori, imaginați-vă ce curent este acolo. Așa am stat și am înghețat… ca românii, că eu tind să cred că a contat și chestia asta că suntem români, marginalizați. Am stat și am înghețat, am făcut poze până la ultimul. Trebuie să vă recunosc că mi s-a umplut paharul. M-a durut că ne-au dat afară ca pe câini, când eu am vorbit frumos cu toată lumea”, a încheiat Dorian Popa.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
WhatsApp Image 2024 04 16 at 20 36 44 jpeg
florin dumitrescu si sotia webp
pepe 1 jpg
banner Cornel Palade png
cub anca serea png
image png
Monica Birladeanu decolteu (2) jpg
banner dinu maxer png
image
actualitate.net
image
actualitate.net