Eugen Cristea împlinește 71 de ani. Dezvăluiri despre povestea de dragoste cu soția sa

Astăzi este ziua marelui actor român Eugen Cristea, cunoscut din celebra emisiune pentru copii „Feriţi-vă de măgăruş”, din piese de teatru, din producţiile de la Acasă TV şi din emisiunile Marinei Almăşan. Acesta împlinește frumoasa vârstă de 71 de ani.

Îndrăgitul actor Eugen Cristea împlinește, astăzi, 71 de ani / Foto: Click!
Îndrăgitul actor Eugen Cristea împlinește, astăzi, 71 de ani / Foto: Click!

Îndrăgitul actor Eugen Cristea și soția sa, actrița Cristina Deleanu (82 de ani), sunt considerați unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi sunt împreună de aproape 40 de ani, însă nu multă lume știe că actorul și-a întâlnit pentru prima dată partenera de viață când avea doar 12 ani, iar ea 23, la Iași.

A admirat-o atunci pentru frumusețea ei, însă, când a reîntâlnit-o, ea era căsătorită cu prietenul lui, actorul Matei Gheorghiu. „Mai întâi am fost prieteni de familie. Matei l-a agreat de la bun început şi mi-a spus: «A venit un băiat simpatico». Eugen a venit adesea la noi în casă, am fost plecaţi împreună în concedii.

Dacă nu am fi început să jucăm împreună, nu cred că s-ar fi declanşat ceva între noi. Însă când am început să jucăm s-a declanşat deodată ceva ce nu credeam că e posibil între noi, o scânteie, apoi un foc…”, mărturisea actriţa, conform Adevărul.ro. Astfel, actrița a decis să divorțeze după 17 ani de căsnicie și și-a luat viața de la capăt alături de actorul Eugen Cristea.

„Declar sus și tare că îl iubesc”

Eugen Cristea și soția sa, actrița Cristina Deleanu / Foto: Click!
Eugen Cristea și soția sa, actrița Cristina Deleanu / Foto: Click!

Pentru că formează unul dintre cele mai frumoase și mai trainice cupluri din showbiz, Eugen Cristea și Cristina Deleanu au recunoscut că secretul relației lor este acceptarea reciprocă. „L-am acceptat dintotdeauna cu toți dracii lui și cu toate momentele lui de revoltă, mi-am asumat. Și declar sus și tare că îl iubesc”. „Dar cine primește mereu flori?”, o întreabă Eugen Cristea.

„Așa e, până să se usuce unele flori în vază, deja îmi aduce altele. El este cel mai romantic dintre noi. Mereu ține cont și de plăcerile mele, de gusturile mele, inclusiv programul de la televizor îl alege astfel încât să-mi placă și mie. Îmi compune melodii la chitară și îmi spune că îl inspir. Mi-a făcut mult bine la suflet până acum. În viața asta am primit multă dragoste și nu regret nimic”, a mai declarat actrița Cristina Deleanu, cu ceva timp în urmă.

„Lucrurile nu stau chiar ca la 40 de ani, dar nici ca la 80. Ne salvează munca și preocuparea continuă, să avem meciul în picioare. Tensiuni la relație au fost, dar cumpene nu. De obicei eu renunț”, a recunoscut, anul trecut, Eugen Cristea.

Despre Eugen Cristea

Eugen Cristea, actor de teatru şi film şi prezentator şi realizator de emisiuni de televiziune, s-a născut la 18 aprilie 1952, la Bucureşti. A jucat în zeci de piese pe scena Teatrului Naţional „I.L. Caragiale”, pe scena Teatrului Naţional din Timişoara, în filme precum – „Les sept vies du Dr. Laux” (regia Jacek Gasiorowski, 2000), „The Secret Kingdom” (regia David Schmoeller, 2002), „Le Pere Goriot” (regia Jean-Daniel Verhaeghe, TV, 2004), „Le Domain Perdu” (regia Raoul Ruiz, 2005), „Second in Command” (regia Simon Fellows, 2006), pe lângă multe altele.

Are şi compoziţii proprii pentru copii și a susţinut concerte cu propria trupă de folk-rock-blues „Atelier” la: Terasa Actorilor, Casa Eliad, Cercul Militar, în apariţii la televiziuni, Festivalul folk „Om bun” (1999 şi 2000). În 2004 i-a fost conferită Medalia „Meritul Cultural” clasa I, Categoria D - „Arta Spectacolului”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!    

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
irina shayk jpg
florin piersic facebook jpg
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net