Georgiana Lobonț, enervată la culme. Ce întrebare recurentă o scoate din minți: „Mi-a rămas burtă...”

#Exclusiv Click!

Georgiana Lobonț (30 de ani) este din ce în ce mai des întrebată dacă este din nou însărcinată. Mai mult decât atât, îndrăgita interpretă este chiar agasată cu tot felul de mesaje pe care le primește atât pe Facebook, cât și pe Instagram, în care nu este întrebată doar dacă este sau nu însărcinată, ci i se urează chiar și multe „Felicitări” pentru „noul” bebeluș al familiei. 

 Artista se mai amuză, dar uneori parcă se mai și necăjește puțin, mai ales că știe cât a suferit după pierderea sarcinii din vara anului trecut, atunci când fătul s-a oprit din evoluție.

După recenta vacanță în care a fost cu familia și a făcut mai multe postari în costum de baie, Georgiana Lobonț a primit nenumărate mesaje pe rețelele de socializare de la fanele ei, cu întrebarea dacă este însărcinată, din cauza burticii care i se vedea atât prin haine, cât și prin costumul de baie, aceasta fiind puțin mai proeminentă. Artista a făcut însă câteva lămuriri și le-a explicat curioșilor faptul că a rămas cu burtă în urmă celor două sarcini cu cei doi copii ai săi,  Edi (6 ani) și Irina (5 ani).

„Primesc foarte multe mesaje în care nu sunt doar întrebată dacă sunt însărcinată din nou, ci mi se transmit direct felicitări. Nu mă deranjează, dar nu sunt însărcinată. Chiar dacă sunt slabă, mi-a rămas puțină burtă în urma celor două sarcini, se vede uneori și când am fost acum în vacanță, după ce am făcut niște postări, am început să primesc foarte multe mesaje cu întrebări despre noua sarcină. Noi ne mai dorim un copil, când o să se întâmple o să aflați cu siguranță de la mine!”, ne-a declarat, pentru Click!, Georgiana Lobonț.

Maraton de înregistrări în București

Georgiana Lobonț se află în aceste zile în București, cu un scop precis. Artista a fost invitată să cânte în cadrul spectacolului aniversar organizat de Adrian Minune pe 23 și 24 septembrie, la Berăria H, special pentru ziua lui. Și pentru că are un program încărcat, de când a venit în Capitală, Lobonț aleargă de la un studio de înregistrări la altul, pentru că pregătește piese noi cu Vali Vijelie, Dan Ciotoi, Cristina Spătar și multe alte surprize muzicale.

Cântăreața muncește foarte mult și s-a obișnuit să ia vacanțe mai dese pentru a-și reîncărca bateriile între concerte și evenimente și a rezista astfel maratonului artistic din viața ei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Printul Harry Printesa Diana jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner loredana groza png
Banner Elena Merișoreanu
victor cornea andreea balan instagram jpg
cub dan bittman png
BeFunky collage (29) jpg
Arnold Schwarzenegger jpg
andi moisescu jpeg
dani otil 2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net