Imagini cu Simona Gherghe mireasă. Cât de frumoasă a fost!

Ziua de 7 iulie este una cu însemnătate specială pentru Simona Gherghe, prezentatoarea emisiunii matrimoniale Mireasa. Simona și Răzvan sărbătoresc patru ani de căsătorie, iar prezentatoarea a distribuit câteva imagini surprinse în acea zi. 

image
Simona Gherghe și Răzvan Săndulescu s-au căsătorit acum patru ani

Simona Gherghe se află în izolare la domiciliu, din cauza faptului că a fost depistată pozitiv pentru noul coronavirus. Prezentatoarea a deschis cufărul cu amintiri și a regăsit fotografii din ziua nunții.

Ținând cont că pe 7 iulie ea și Răzvan Săndulescu sărbătoresc patru ani de la căsătorie, Simona a distribuit instantaneele pe pagina personală de Instagram, alături de un mesaj duios: „Patru ani de la fotografiile acestea. Am văzut că semnifică nunta de flori. A fost o zi cu soare, furtună, ploaie și, la final, un curcubeu minunat. La mulți ani, @razsandulescu! Ești ♥️ noastră! Semnat: eu, Nuchi si Vlad👨‍👩‍👧‍👦 ". 

Ar putea să te intereseze și: Simona Gherghe, detalii intime din viața de mamă 

Simona Gherghe și Răzvan Săndulescu s-au căsătorit în anul 2018, după mulți ani de relație. Între timp, viața lor de familie a prins culoare, după ce au devenit părinții a doi copii superbi, o fetiță pe nume Ana Georgia și un băiat, care poartă numele de Vlad. 

Simona Gherghe a mărturisit că între ea și Răzvan nu a fost vorba despre dragoste la prima vedere, ci despre o bună înțelegere care trepatat s-a transformat în ceva mult mai profund. 

Simona Gherghe și Răzvan s-au mutat împreună după o lună de relație

Prezentatoarea a povestit că ea și Răzvan s-au mutat împreună după doar o lună de relație, însă nu regretă nici măcar o secundă decizia pe care a luat-o. „Ne-am plăcut mult la început. Nu prea cred eu în dragoste la prima vedere… dar iubirea a venit destul de repede, pentru că ne-am mutat împreună cam la o lună de când ne-am cunoscut", povestea Simona Gherghe. 

Vezi și: Cum a fost cerută în căsătorie Simona Gherghe 

Simona Gherghe a vorbit adesea despre relația pe care alături de Răzvan Săndulescu și susține că între ei nu poate fi vorba despre orgoliu, ci doar despre comunicare deschisă și o atitudine extrem de sinceră. 

  „Nu suntem geloşi, comunicăm foarte bine. Dacă avem ceva de spus, ne spunem şi se rezolvă. Răzvan ştie foarte bine şi înțelege ce înseamnă expunerea asta pe care o presupune profesia mea. Normal că mai sunt şi discuții. Dar discutăm, discutăm. Şi da, cedăm pe rând. Nu-mi amintesc de vreo supărare lungă. Cred că cele mai frumoase daruri pe care ni le-am făcut au fost copiii”, dezvăluia Simona. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Regele Charles FOTO Getty Images jpg
BeFunky collage (6) jpg
meghan markle jpg
gyuri pascu si daniela marin
cub botez tort liam png
bani falsi sursa igpr
reghe corina caciuc jpeg
cub reghecamf bătaie png
parc fotovoltaic
Foto Fb politia Romana
image
image
image
image
Madonna și noul iubit (2) jpg
gyuri pascu si daniela marin
viorel lis si oana lis
helena christensen Sursă: Profimedia
BeFunky collage (6) jpg
nadine 1 66676000 jpeg