Isterie într-un mall din București! Au venit pe motoare la film

#Exclusiv Click!

A fost nebunie luni, 20 martie, la premiera filmului „Haita de acțiune”! Publicul s-a înghesuit ca la urs să-și vadă, în carne și oase, vedetele favorite. Antonia, BRomania și Alex Bogdan, actorii din film și-au făcut apariția pe motoare! Atmosfera a fost una incendiară

„Haita de acțiune”, noul film al lui Matei Dima, alias BRomania, se bucură, încă de la lansare, de un succes uriaș, mai ales datorită distribuției bogate în vedete, una și una!

Luni seară, la premiera filmului dintr-un mall bucureștean, publicul a venit în număr impresionant să-și vadă vedetele favorite. Antonia, BRomania și Alex Bogdan, principalii actori din film, și-au făcut o intrare de senzație. Au venit cocoțați pe motociclete, ca niște veritabili polițiști.

De departe, Antonia a fost senzația serii, căci fanii de la fața locului au început să strige și să țipe atunci când a apărut solista lor favorită, mai nou actriță pe marile ecrane.

Mihai Dima, alias BRomania, producător și actor în noua peliculă, este convins că „Haita de acțiune” va da lovitura și va depăși cu mult succesul uriaș obținut cu „Teambuilding”.

BRomania : „E cel mai scump film al meu! Mi-am băgat toți banii în el!”

Noul film al lui BRomania este o comedie de acțiune în care Denzel, personajul interpretat chiar de el, este un polițist de la Brigada rutieră, care visează să fie implicat în cazuri mult mai complexe, exact ca în filmele americane.

Polițistul devine, însă, subiect de glumă pentru colegii săi, care spun că este prea naiv să fie corupt și că nu-l duce capul destul cât să fie un comisar adevărat.

Am mari așteptări de la filmul ăsta! Este cel mai scump film făcut de mine vreodată. Am băgat toți banii în el. E clar, după cum vedeți câți oameni au venit acum aici, că filmul va depăși succesul de la Teambuilding.

Este un film mult mai mai bine realizat, o să vedeți niște chestii de finețe aici. Tocmai de aceea a costat și mai mutl. Pe Antonia eu am ales-o în rolul polițistei Oli. Am ajutat-o cu toții ca să iasă cât mai bine la filmări.

Eu interpretez un polițist idiot! Acum să nu se înțeleagă că toți polițiștii sunt idioți, oamenii sunt idioți, nu polițiștii. Nu am nimic cu polițiștii. Sunt oameni și oameni!”, ne-a declarat Matei Dima, la premiera filmului.

Mugur Mihăescu: „Vroiam de trei ani să facem filmul, dar a fost pandemie!“

Actorul Mugur Mihăescu, alias Garcea, joacă în film rolul tatălui lui Matei Dima.

Ideea filmului ne-a venit urmă cu trei ani, mie și lui Matei. A venit, însă, pandemia și nu am putut să mai facem filmul. Nu avem de ce să-l comparăm cu Teambuilding sau cu alte producții cinematografice românești prezente la această oră pe ecrane.

E bine că există concurență și că oamenii vin să vadă filme românești în număr foarte mare. Se simțea nevoia și de un Garcea mai mititel așa! Eu sunt tatăl lui!”, a declarat Mugur Mihăescu, pentru Click!

Antonia: „Am plâns în ultima zi de filmare“

Cântăreața Antonia a fost aleasă să o joace în film pe Oli, o polițistă care nu își poate stăpâni furia, fiind sătulă de misoginismul din România.

Superba brunetă a atras toate privirile la premieră, căci și-a făcut o apariție spectaculoasă pe motocicletă! Antonia nu a venit îmbrăcată în uniforma de polițistă, ci a preferat să poarte un corset sexy, strâns pe talie, care-i scotea în evidență sânii.

Știu că eu, una, am plâns în ultima zi de filmări, pentru că îmi părea rău că s-a terminat aventura noastră! Am fost ca frații pe platourile de filmare. Matei și Alex Bogdan m-au ajutat cum au știut ei mai bine să duc la capăt rolul.

A fost frumos, e a doua experiență a mea ca actriță, și zău că mi-aș dori să avem un succes uriaș și să se mai facă și «Haita» cu numărul doi!” , a declarat Antonia, pentru Clcik!

„Haita de acțiune” este o comedie, scrisă și regizată de Vali Dobrogeanu. Filmul produs de Matei Dima, are premiera în cinematografe pe 21 martie. În rolurile principale au fost distribuiți: Antonia Iacobescu, Vlad Brumaru, Anca Dumitra și Matei Dima.

Denzel (interpretat de Matei Dima) este polițist la Rutieră, dar el se visează în filmele americane și își dorește să rezolve cazuri complexe. Pentru că au început să scormonească unde nu trebuie, Denzel și „haita lui de acțiune” ajung într-un impas.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner dana nălbaru png
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net