Rocco Sedano a ajuns la cimitir! Primul soț al Ronei Hartner, devastat de durere, la brațul fiicei sale

Ultima actualizare:

Astăzi, în timp ce steagurile se ridică pentru a celebra Ziua Națională, tricolorul se întunecă ușor pentru a marca despărțirea de o ființă prețioasă. Rona Hartner, actrița și cântăreața cu sufletul vibrant, va fi condusă pe ultimul drum în orele următoare. Într-o atmosferă încărcată de tristețe, primul soț al artistei, Rocco Sedano, și fiica lor au fost deja prezenți la cimitir, pentru a-și lua rămas bun de la cea care a adus bucurie și emoție în sufletele tuturor.

Rona Hartner. Foto: arhiva.
Rona Hartner. Foto: arhiva.

Drumul Ronei Hartner spre nemurire

La data de 23 noiembrie 2023, lumina reflectoarelor s-a stins pentru Rona Hartner. O luptă îndelungată și curajoasă împotriva cancerului s-a încheiat, și țara a fost lăsată cu amintirea unei artiste care a strălucit în fiecare rol și notă muzicală.

După o primă bătălie câștigată cu această boală nemiloasă, recidiva a venit ca o lovitură cruntă, lasând o lume întreagă în doliu. Rona Hartner a fost nu doar o prezență scenica puternică, dar și o femeie care a inspirat prin curajul și optimismul ei, chiar și în fața greutăților extreme.

Pașii tăcuți către cimitir

Imaginile de la înmormântarea Ronei Hartner surprind momente de tristețe profundă, cu Rocco Sedano, primul soț, și fiica artistei plângând pierderea unei femei minunate și a unei mame iubitoare. Cimitirul devine un loc sacru de reculegere, înconjurat de durerea celor apropiați și admiratori care și-au exprimat regretul în fața unei vieți curmate prea devreme. Imaginile cu Rocco Sedano și fiica Ronei Hartner pot fi văzute AICI.

Rona Hartner, cu farmecul său exotic și talentul său polivalent, a creat amintiri care vor rămâne în inimile publicului românesc. De la rolurile sale memorabile la muzica sa, artista a fost și va rămâne o stea care strălucește în cerul cultural al țării.

Cu ochii plini de lacrimi și inimile îndurerate, România își înclină steagul în onoarea Ronei Hartner, o artistă inconfundabilă, ale cărei ecouri vor dăinui în eternitate.

image
image
image
image
image
image
banner anca turcasiu png
banner gabriela Lucutar png
teo trandafir jpg
banner petre mioara roman png
1 mioara roman jpg jpeg
banner mioara roman png
andreea raicu instagram jpg
oana roman mioara roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net