„Sunt sursă de fericire pentru mine". Ce îl face fericit pe Alex Dima și ce planuri are pentru viitor

Alex Dima este unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști de investigație din România. Marea lui dorința este de a îndrepta lucrurile acolo unde nu merg bine și visează la o lume mai bună. Acasă, Alex Dima este un om fericit. Are doi copii, o fată din prima căsnicie de 14 ani și un băiețel de doar un an. Recent, Jurnalistul ProTV Alex Dima (46 de ani) a fost invitatul colegei sale Oana Andoni, la podcastul acesteia, "Cafea cu visuri".

 Deși locuiește deocamdată la bloc, Alex Dima nu se bucură din plin de acest aspect pentru că visează ca la un moment dat să respire aerul curat de la țară

Întrebat de Oana Andoni ce îl face fericit, Alex Dima și-a deschis sufletul și a povestit despre faptul că de când e tată trăiește fericirea supremă. Are o fată adolescentă de 14 ani pe care a crescut-o singur după ce soția sa a murit răpusă de o boală nemiloasă, pe când copila lor era încă foarte micuța.  De un an este și tată de băiat. Cel mic are un an și este rodul unei frumoase povești de dragoste pe care Alex o trățiește alături de actuala sa parteneră de viață. Vedeta ProTV este un tată model și își ia energia în fiecare zi chiar de la copiii lui.

"Acum mă fac foarte fericit copiii mei! Când mă uit la copiii mei, și la Sara și la Achim, mă încarc de bucuria și minunăția pe care o văd în ei. Sunt sursă de fericire pentru mine. Stau și mă uit...acum, de dimineață am plecat...dormea Achim, e și răcit și pur și simplu am stat pe marginea patului  așa și m-am uitat la el acolo cum pufaie. Doamne, ține-ne sănătoși și lungește timpul ăsta!", a mărturisit Alex Dima.

 Jurnalistul ProTV Alex Dima (46 de ani) a fost invitatul colegei sale Oana Andoni, la podcastul acesteia, "Cafea cu visuri"

Nu ar pleca în vacanțe scumpe

Alex Dima a vorbit cu Oana Andoni și despre faptul că nu dă bani mulți pe vacanțe, dintr-un singur motiv!

"Acum trebuie să-ți spun ceva! Sunt și foarte chitros! Să mă duc într-un loc, unde să stau 8 zile și să plătesc, eu știu, 10.000 de euro... Să mă duc și să stau.. Ce zi e? Azi e marți! Ziua de marți pe mine mă costă 1000 de euro. Ce facem noi de 1000 de euro? Eu am plătit 1000 de euro. Păi, hai să facem baie în mare. Ok, m-am băgat în apă, ce mai facem? Adică, nu știu, numai la asta m-aș gândi, că n-am făcut niciun gheșeft!", a zis, hotărât, jurnalistul.

Visează să se retragă la bătrânețe pe dealul lui

Locuiește încă  la bloc și visează ca la un moment dat să respire aerul curat de la țară. Ar vrea să se mute pe un deal pe care și-ar dori să îl transforme într-un loc autentic în care să se simtă bine și să invite oamenii să admire frumusețea locului respectiv.

"Am un bloc, pe scara mea, am oameni care sunt în vârstă și mi se pare că sunt triști, că nu au prieteni. Aici, la bloc, închidem ușa după noi, am pus ivărul și suntem noi cu noi acolo, între 4 pereți. La țară e altceva, mai auzi o vecină, un câine, o găină. E viață. Între ziduri, nu! Visez, e cumva planul meu de back-up, undeva într-o vie de-asta sau pe un deal sau pe dealul ăla pe care îl am, bucata aia de deal, să construiesc un loc unde oamenii să vină și să guste din frumusețile astea, pe care eu le-am văzut și le știu și să le arăt și să stăm să facem o pâine pe vatră, să punem un tuci, să facem focul, să cântăm la caval ...autentic”, se gândește jurnalistul, încrezător în viitor și visând la acel moment.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Copil pregatit de scoala (Freepik com) jpg
image
image
image
image
image
image
emily ratajkowski metgala2024 profimedia jpg
image png
jeannieb smaller jpg
image png
banner anca pandrea 2 png
cub oana și viorel lis png
banner gabriela cristea png
cub anamaria prodan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net