Rețete

  Cea mai tare rețetă de Cotlete de miel în sos de miere cu balsamico by Chef Jakob Hausmann
Cea mai tare rețetă de cotlete de miel în sos de miere cu balsamico. Chef Jakob Hausmann dezvăluie secretul pentru o mâncare delicioasă
Chef Jakob Hausmann recomandă o super rețetă de Paște pentru pasionații de bucătărit: Cotlete de miel în sos de miere cu balsamico.
vase gatit jpg
Ingredientul special care trebuie pus în tocănița de miel! Secretul din rețeta folosită de gospodinele din Ardeal
Deja ne apropiem cu pași repezi de Paște, iar românii din toată țara vor pune pe masa de sărbători o mulțime de preparate delicioase. Dintre acestea nu poate lipsi, desigur, nici tocăniția de miel!
mancare de prune afumate cu carne jpeg
Rețeta copilăriei: mâncare de prune. Ideală pentru ultimele zile de post
Mâncarea de prune uscate de post este o rețetă tradițională românească, bogată în arome și plină de substanțe nutritive esențiale.
Drob de miel FOTO Cumvaplace.ro
Ce trebuie să pui în drob, să iasă suculent și să nu se usuce. Așa îți va ieși un preparat perfect
În bucătăria tradițională românească, drobul reprezintă un preparat festiv și apreciat, cu o istorie îndelungată și o savoare aparte.
chec jpg
Chec sărat, rețeta delicioasă de care nu ne vom mai sătura! Toți prietenii ne vor invidia
Deja ne apropiem cu pași repezi de Paște, iar dacă suntem în căutarea unei rețete perfecte, care ne va ajuta să ne impresionăm rudele și prietenii, o alegere ideală poate fi checul sărat!
stufat de miel cu verdeata 800x600 13961 jpeg
Așa prepari cel mai delicios stufat de miel. Aceasta e rețeta perfectă pentru Paște
Pentru cei pasionați de gastronomie și pentru gospodinele dornice să impresioneze cu un preparat tradițional delicios, stufatul de miel este alegerea perfectă pentru masa de Paște.
sorin bontea instagram jpg
Pasca FOTO Shutterstock jpg
Rețeta de pască perfectă pentru Paște! Nu conține zahăr și are foarte puține calorii
Deja ne apropiem cu pași repezi de Paște, iar un produs care cu siguranță că nu va lipsi de pe mesele românilor este pasca! O rețetă anume ne poate garanta un desert delicios, cât și foarte sănătos! Această pască nu conține zahăr, iar vestea și mai bună este că are foarte puține calorii.
Pasca FOTO Shutterstock jpg
Temperatura ideală la care trebuie coaptă pasca. Doar așa vei da lovitura cu un preparat pufos și rumenit
Nelipsita pască de pe mesele românilor în perioada Paștelui are un gust irezistibil și, totodată, inegalabil. Nu putem nega faptul că mâncărurile pregătite în casă nu sunt mai gustoase decât cele regăsite pe rafturile supermarketurilor, însă multe gospodine fac o greșeală atunci când coc pasca.
cozonac jpg
Câtă drojdie trebuie să punem, de fapt, în cozonaci. Greșeala pe care multe gospodine o fac și distrug preparatul
Gospodinele sunt în toiul pregătirilor pentru masa copioasă de Paște. Ouă roșii, drob, pască și nelipsitul cozonac - toate aceste mâncăruri nelipsite de pe mesele românilor, indiferent de sărbătoare. Cele care aleg să își prepare cozonacul de unele singure pot lua la cunoștință greșeala pe care o fa
pui la cuptor jpeg
Secretul pentru cel mai fraged și suculent pui la cuptor. Este un adevărat deliciu
Secretul pentru cel mai fraged pui la cuptor! Este un adevărat deliciu
image png
Ingredientele pe care trebuie să le pui în apa ouălelor de Paște, pentru ca să nu se mai spargă. Se regăsesc în bucătăria fiecărei gospodine
Au mai rămas doar câteva zile până când românii vor celebra Paștele, una dintre cele mai importante sărbători din calendarul ortodox. Gospodinele sunt cu pregătirile în toi, astfel că ouăle roșii, pasca, drobul și cozonacul sunt primele pe listă. Totuși, una dintre cele mai mari provocări o reprezin
Omleta la cuptor pentru intreaga familie jpeg
Omletă pufoasă la cuptor. Rețeta care a cucerit internetul
În era modernă a rețelelor de socializare, rețetele culinare devin virale și aduc bucurie în bucătăriile din întreaga lume.
Cea mai tare rețeta de cozonac și cea mai căutată în comunitatea de cooking
Temperatura ideală la care se coace cozonacul. O să fie bine copt, pufos și frumos rumenit
Visezi la un cozonac pufos și delicios care să îți încânte întreaga familie? Ei bine, secretul stă în detalii, iar unul dintre cele mai importante este temperatura la care trebuie copt acest desert minunat.
image png
Plăcintă delicioasă cu cartofi, rețeta Gabrielei Cristea. Preparatul e rapid de făcut și perfect pentru perioada Postului
Gabriela Cristea, una dintre cele mai iubite prezentatoare de televiziune, dedică în ultima vreme destul de mult timp gastronomiei. Știm deja că este pasionată de gătit și zilnic, pe pagina de Facebook, postează clipuri video în care prezintă diverse rețete. Recent, vedeta le-a prezentat fanilor o p
peste pixabay jpg
Care este, de fapt, cel mai bun ulei pentru a prăji pește. Este mai sănătos și îi oferă un gust deosebit
Nu toate uleiurile sunt destinate utilizării la gătit, în special în preparatele la temperaturi înalte. Majoritatea gospodinelor folosesc clasicul ulei de floarea-soarelui pentru prăjitul peștelui. Însă, există o variantă mult mai sănătoasă și oferă un gust delicios preparatului.
pasca sorin bontea jpg
Cea mai bună pască fără aluat. Rețeta lui chef Sorin Bontea e delicioasă și ușor de preparat
Cu sărbătoarea Paștelui în apropiere, gospodinele caută mereu rețete noi și delicioase pentru a încânta familia și musafirii la masa festivă de Înviere. Printre deserturile tradiționale, pasca ocupă un loc special, iar celebrul bucătar Sorin Bontea vine în ajutor cu o variantă simplă și rapidă
omleta pexels jpg
Secretul care face omleta cremoasă şi gustoasă. Ingredientul de care știu doar bucătarii de top
Cu siguranță, omleta rămâne cea mai populară modalitate de a pregăti un mic dejun delicios. Are nutrienți, este delicioasă și îți asigură toate vitaminele de care ai nevoie. Multe gospodine prepară omletă cu produse lactate. Laptele este ingredientul cel mai des folosit în rețetele acestui tip de mâ
familie la masa de sarbatori jpg
Cea mai simplă rețetă pentru dezlegarea la pește. O prepari rapid și e delicioasă
Cea mai simplă rețetă pentru dezlegarea la pește! Preparatul rapid și delicios din pește.
sarmale freepik jpg
Secretul pentru ca sarmalele să nu se mai sfărâme. Ingredientul care face diferența
Sarmalele reprezintă unul dintre cele mai iubite preparate tradiționale din bucătăria românească, fiind nelipsite de pe masa de Paște a majorității gospodinelor.
Chiftele in tigaie Foto Shutterstock jpeg
Ingredientul pe care trebuie să-l pui în carnea tocată atunci când faci chiftele. Vor ieși pufoase și gustoase
Chifteluțele, aceste delicii simple și reconfortante, sunt nelipsite din bucătăriile noastre și sunt întotdeauna pe placul celor mici, dar și a celor mari. Cu toate acestea, secretul pentru ca aceste minunății să iasă pufoase și gustoase stă într-un ingredient special care transformă preparatul
ciuperci pexels jpg
1 eclere shutterstock 797337031 jpg jpeg
Rețeta simplă de eclere de casă. E un desert delicios, iar toată familia ne va adora
Cu siguranță că fiecare dintre noi putem spune că ne plac eclerele. Acest desert delicios este extrem de îndrăgit în țara noastră, iar în mai toate magazinele și cofetăriile în care vom intra, cu siguranță vom vedea eclere la vânzare. Însă, acest desert este extrem de ușor de preparat și acasă!
image png
Secretul pentru cei mai pufoși și gustoși cozonaci pentru masa de Paște. Motivul pentru care trebuie să fierbi nuca în apă clocotită
A mai rămas extrem de puțin timp până când gospodinele din țara noastră vor începe să prepare în bucătărie cozonaci gustoși pentru masa de Paște. Totuși, una dintre problemele cu care toate se confruntă are legătură cu faptul că acest preparat nu se coace atât de pufos precum ele și-ar dori.
salata de rosii jpeg
Salata de roșii, ideală pentru perioada postului. Rețeta lui Radu Anton Roman
Nimic nu se compară cu savoarea proaspătă și revigorantă a unei salate de roșii bine pregătită. Pe lângă faptul că este ușor de preparat, această salată este perfectă pentru a fi servită în zilele de post, iar roșiile proaspete și aromate sunt la îndemână pe toate tarabele din piețe.
Drob de miel FOTO Cumvaplace.ro
tocana ficat ceapa jpeg
Ce fac bucătăresele adevărate pentru ca ficatul să nu se mai întărească la gătire. În ce se spală
Ce fac bucătăresele adevărate pentru ca ficatul să nu se mai întărească la gătire. În ce se spală
piure de cartofi freepik jpg
Piure de post. Ingredientul care te va ajuta să ai un preparat cremos
Pregătirea unui piure de cartofi delicios și consistent, potrivit pentru perioadele de post, este un adevărat articol culinar. Cu toate acestea, mulți gospodari se confruntă cu aceeași greșeală
sarmale de post 520105 jpg
Sarmale mănăstirești de post. Ingredientul secret folosit de măicuțe pentru această mâncare plină de savoare
În bucătăria tradițională românească, există anumite preparate care încântă simțurile și încântă papilele gustative în moduri pe care puține alte mâncăruri le pot egala. Printre aceste delicatese se numără și sarmalele de post mănăstireșt
pate ficat casa jpg
Cum să faci cel mai bun pate din ficat de curcan, la tine acasă. E simplu, rapid și delicios
Cum să faci cel mai bun pate din ficat de curcan la tine acasă