Doliu în cinematografie. A murit actorul american care a făcut senzație în pandemie

Ultima actualizare:

Actorul american Leslie Jordan a murit în urma unui accident rutier petrecut luni, 24 octombrie, chiar în Hollywood. Mașina condusă de acesta, un BMW, a intrat în coliziune frontală cu zidul unei clădiri. Încă nu e clar dacă Leslie Jordan a decedat din cauza impactului sau dacă a murit la volan din cauze necunoscute, mașina fiind scăpată, astfel, de sub control.

Leslie Jordan avea 67 de ani. Foto: captură Instagram
Leslie Jordan avea 67 de ani. Foto: captură Instagram

În pandemie, a făcut deliciul publicului cu postări haioase în social media

Leslie Jordan a fost cel mai bine cunoscut pentru roluril precum Lonnie Garr din Hearts Afire (1993–1995), Beverly Leslie din Will & Grace (2001–2006, 2017–2020), pentru care a câștigat premiul Primetime Emmy. De asemenea a interpretat mai multe personaje din franciza American Horror Story. L-a mai interpretat pe Sid din The Cool Kids (2018-2019) și pe Phil din Call Me Kat (2021-2023).

Citește și: A murit starul din celebrul serial Harry Potter!

Una dintre cele mai cunoscute spectacole ale lui Leslie Jordan a fost în producția Sordid Lives, unde l-a interpretat pe Earl „Brother Boy” Ingram.

Un moment în care popularitatea lui Leslie Jordan a explodat a fost în perioada de carantină a pandemiei de Covid 19, din 2020. Contul său de Instagram a strâns aproape șase milioane de abonați, de la doar 80.000, grație mai multor postări amuzante, care au făcut deliciul publicului, în acea perioadă tulbure și tensionată.

În aprilie 2021, Leslie Jordan și-a publicat autobiografia, „How Y'all Doing?: Misadventures and Mischief from a Life Well Lived”, adică „Cum vă merge? Ghinioanele și neajunsurile unei vieți bine trăite”.

Vezi și: Marea doamnă a Hollywood-ului, actrița Angela Lansbury, s-a stins din viață la vârsta de 96 de ani

Dragostea și lumina împărtășită de Leslie nu vor dispărea vreodată și vă invităm să împărtășiți amintirile și să vă consolați. În zilele ce vor urma, vă vom arăta o parte dintr-un proiect de care Leslie era foarte mândru și abia aștepta să îl împărtășească lumii”, se arată într-un mesaj publicat pe contul de Instagram al regretatului artist, de apropiații acestuia.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!         

image
image
image
image
image
image
Untitled jpeg
Maternitate Botasani  jpeg
pensie jpg
Erik cel Sfânt și cruciada din Finlanda jpeg
tichete de masa jpg
index png
casa gheata avion carla george profimedia (1) jpg
image
actualitate.net